Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
sende yurdun kokusu var
getirdin mi tatlý haber
kollarýný boynuma sar
sarýlan kollarýn olam, hey
burma kadayýfýn kilosu olmuþ
800 kayme, hey
bize baþka bi þey sarýlýyor teyyy teyyy
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Benim kaza olduðunda çalýþtýðým patron fanatik ötesi rte ve akp li. Medikal sektörde çalýþýyor rte döneminde 100 daire yedi. Þuan oturduðu ev kira. Nasýl zarar etti. Þimdi üniversite ihaleye çýkýyor hizmet alýmý vs. Ýhalede 45 günde ödenir yazýyor. Ýhale 2 yýllýk. Ýhaleye girerken kur tahmini raporlardan bakýyor vs sonra ihaleyi alýyorsunuz üniversite hastaneleri sgk nin kesintileri yüzünden batmýþ durumda ve 45 günde ödeyeceði parayý 12-24 ay arasýnda ödüyor. Mecburen o kadar beklemek zor fatura bir müddet sonra faktoringe gidiyor vs kur riski son dönemde malum. Patron iki hafta önce beni aradý sen haklýymýþsin dedi bu adam bizi ülkeyi mahvetti dedi. Bende abi bu iyi günlerimiz dedim benim patronun 100 un üzerinde daire gitti muhtemelen 10-20 milyon da minimum kredi borcu vardýr. Reisimiz patronuma pamuðu týkadý patronun yeni haberi oldu.
Merhaba. Forumda okunmamýþ mesajlara git'e týkladýðýmda sadece son mesajlarý gösteriyor. Son 1 gündür bakmýyorum. Bu hep olmaya baþladý. Nedendir?
Irakýdan alýnan vergi konusunda noktayý koyalým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Evet, bu ülkede kapýsýna problem dayanmayan aðlamaz mesela þimdi memur emeklisi tanýdýklarým kem küm ediyor sadece 13 puan fazla almak egolarýný tatmin etti ya yeter,
reel para bizden az bile alsalar mühim deðil
bu ülkenin genlerinde böyle hasta bir gen var bunu çýkarmak mümkün deðil AMK, yani açýk mert ve korkusuz hep yazdýðým gibi.
Yer Ýmleri