Sayfa 262/1002 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Güvenlik nasıl, savaş riski falan?
    Yazın ailecek gittik Batuma iki gece de konakladık çok güzel bir şehir Avrupai havası var.Güvenlikle alakalı bir sorun yaşamadık gayet rahat bir yer.Sahilini plajlarını çok beğendim.Teleferiğe bindik sahilden alıp şehrin en tepesine çıkarıyor kent ayaklarınızın dibinde oraya kadar çıkmışken bira içmeden olmaz dedik.Yeme içme eğlence yerleri çok fazla.Çocuklar içinde gezilecek yerler fazlasıyla var botanik parkı,su parkı vs.Batumda bir köye gittik(ismini unuttum şuan) ağaçların yeşilliklerin içinde muazzam bir yer köyde şarapla uğraşan bir iki aileyle tanıştık mahzenlerini gezdirdiler içtiğim şaraplar müthişti.Pahalımı derseniz eğer tl karşılığı düşünürseniz evet pahalı.1 Gürcü Larisi 11,47 tl civarında. 0.5 ml su sanırım 2 lariydi.Bizim 1000 tl'miz onların 87 larisi.Çok fazla Iraklı,Mısırlı turistler vardı aynı şekilde Araplar kalabalıktı.

2. 10 kişinin bir evi olması lazım. Yani bizim evin 3 aşcısı 3 hizmetlisi olsa yeter. Yani komunistiz populistiz ama abartmayın siz de. Hehe
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

3. Almanya üfe %8.6

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    20 Saat gece, adamı alkolik eder.

Kanadada alkol sınırlaması yok galiba, ama diğer ülkelerde devlet satıyor alkolü.
    Kanada reklamlarla biraz ön plana çıktı bence pek bir olayı yok.
    Bir de Kanada'ya kadar gidecek olunca zaten kapitalismin başkenti ABD orada duruyor neden Kanada?

İnsanlar şunu görmekte zorlanıyor kiralar ev fiyatları ya da normal fiyatlar sadece bizde artmadı. Her yerde arttı.

Tabi bizde bize has ekstra çok fazla durum oldu onlarda 1 arttıysa bizde bilmem kaç arttı.

Ama şu bir gerçek maaşlı çalışan için Kanada Hollanda İngiltere falan burlarda da mal mülk edinmek çok zorlaştı.

Düşün ki Hollanda da 5 bin avro alacaksın al Rotterdamda 80 m2 ev olmuş 400 bin avro
    https://www.funda.nl/koop/rotterdam/...ianastraat-30/

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yok gaya abi canada yı castin turudoyu takan yok gürcüleri sormuş forumdaş

bence sıkıntı yoktur gürcü mafyası istanbul da çatıştığından oralar sakindir sanırım.
    Evet gürcüleri sordu.

Ben de cevap vermedim, simdi Turkiye'den 10 kat daha guvenli diyecegim, uzulecek.

Nufusu 3.5 Milyon Gürcülerin, bizdeki siginmacilarin yarisi kadar.

Gürcü mafyasi yok, ama rus oligarklarin gecmisten gelen bir gucu var diyorlar.

AB ile konustugu en onemli konu da bu, AB, bu oligarklari bitirin diyor.

Bunlar da ugrasiyoruz diyor, Aralik 2024'te anlariz, cunku o tarihte tam uye oluyorlar.

6. Bir de gidilecek ülkenin sağlık sistemine iyi bakılmalı.

Hollanda misal uzman doktor görmek 3 ay sürebilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    SHOW TV de ki didem aslanın programını seyredin...Toplumun aynası a.q...,,

Adam diyor ki benim karıyı çok kullandı geri versin tövbe tövbe

Adam başka karıyla evlenmek için evlatları dahil tüm ailesini katlediyor, kaza süsü veriyor

Karı D ile yaşıyor nikah A da , B ve C den çocuk var ,çocuklar A nın üstüne kayıtlı...A diyor ki param olmadığından dava açamıyorum

Ya böyle insanların oluşturduğu toplumu diksen düzelmez....
    Ben de misafir gittiğim bir evde ATV'de benzer bir programa rastlamıştım. Müge Anlı olabilir, rezalet diz boyuydu. Anadolu irfanı dedikleri bu olsa gerek...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 262/1002 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •