ne ettiyse bana kaderim etti
kurduğum hayaller zamansız bitti
ruhum başka canda toprağa gitti
beklemek ibadet kalmak zulümdür
ALİ TEKİNTÜRE
ne ettiyse bana kaderim etti
kurduğum hayaller zamansız bitti
ruhum başka canda toprağa gitti
beklemek ibadet kalmak zulümdür
ALİ TEKİNTÜRE
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bear_Bull
@BearBull26
Bence söylenti. Bist 100 İlk usd direnç geçen cuma kapanışında kırılmıştı.İkinci direnci de bu hafta kırdı.USd bazında bu iki direncinde bugün 2. nin altına sarkmasına rağmen üstünde kaldı.
Böyle zamanların asparagası söylentisi bol olur. Yoksa malı nasıl sattıracaksın millete.
Esas alttan gelen kanalla birlikte oluşan bir üçgen var bunun üstüne atabilirse daha olumlu olur.
Oluşan bu grafik bana söylenti olduğu yorumunu yaptırıyor.Yoksa bu grafik gereğini yapardı.
Böyle zamanlarda genelde olumlu bir haber peşine malsız olanlara pek alım fırsatı vermeden yukarı olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Çiftçilerin 3,5 milyar liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldı -AA
Çiftçilerin 3,5 milyar liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
ANKARA (AA) - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 3 milyar 495 milyon 566 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.
Yumaklı, sosyal medya hesabından, çiftçilere yapılan destek ödemelerine ilişkin bilgi verdi.
Destek ödemesinin hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Yumaklı, "3 milyar 495 milyon 566 bin lira tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldı." ifadelerini kullandı.
Paylaşımda yer alan bilgilere göre, hububat-baklagil ve dane mısır desteği 3 milyar 393 milyon 130 bin 477 lira, hayvan gen kaynakları desteği 51 milyon 740 bin 550 lira ve kırsal kalkınma yatırım desteği 50 milyon 694 bin 973 lira oldu.
TC kimlik numarasının son hanesi "0-2-4", vergi kimlik numarasının son hanesi "0-1-2-3-4-5-7-9" olan çiftçilerin hububat-baklagil ve dane mısır desteği bugün saat 18.00 itibarıyla ödenirken, söz konusu destek TC kimlik ve vergi numaralarının son hanesi "6-8" olan çiftçilere 26 Ocak saat 18.00'den sonra hesaplarına aktarılacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Demek para yok.........
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yaw bırakalım bu işleri. Game changer olaylar öyle bağıra bağıra olmaz ülkemizde. Son zamanlardaki olaylardan örnek vereyim, Naci agbal olayini kaçımız duydu önceden? Kkm'yi kaçımız duydu?
Kapanışa 15 dakika kala müsaitse longlarimi alırım. gece de gelmeyecek olan haberi filan beklemem, uyurum. Haftasonu başka haber olur mu onu bilmem ama Merkez Bankası muhabbeti boş muhabbet.
şimdi S%P de olmak vardı gari. işlem yapabilseydim 4.838 şu anda şortu basmıştım.
Alırsın ama alamadığın tek gün hepsine bedel olur..... hiç kimse bu kısmını konuşmaz....
Naci ağbal olayında ISCTR topiği topic orada. Akabinde USD alan ne kazanmış. ISCTR de malına sahip çıkan ne kazanmış grafik orada.
O gün millete sosyal medyada şarlatanın teki var USD aldıran bugün hala sosyal medyada hüstad ve peşinde 50-100 k takipçi.
Bir trader asla genellemeler peşinde olmaz hep istisnalar peşinde olur.Bu piyasada para istisnayı bulursanız kazanırsınız herkesin konuştuğunu değil.
Endeks 5500 ü kırana kadar da masal anlatan çok oldu.
Yer İmleri