Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Çankırı da, yüksek kar vaadi ile yaklaşık 100 milyon TL dolandırıcılık yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 5 kişi yakalanırken, adreslerde yapılan aramada ise doküman, dijital materyal ve dekontlar ele geçirildi.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/b...on-tl-42393475

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cunku suc yok. Saglik bedava, emeklisine adam gibi bakiyor, resources olarak dunyanin en zengin ulkesi.

ABD yasanacak bir yer degil bana gore.

Yoksa ABD'li zenginler neden Kanada'ya goc etsin.

ABD TIR'ci bulamiyor, olanlarin hemen tumu sabikali, Kanada sinirina gelip bekliyor, bir Kanadali sofor gidip araci alacak ki mal Kanada'ya girebilsin.
    Türkiyede emekli 10 bin cash maaş ile, kanadaya yerleşme imkanı var mı

vatandaşlık verirmi bize..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Türkiyede emekli 10 bin cash maaş ile, kanadaya yerleşme imkanı var mı

vatandaşlık verirmi bize..
    Inşaat mühendisi olacana, biraz çalışıp inşaat elektrekçisi veya sıhhî tesisatçı oleydin, az gavurcaylan tabiki bu yaşta değil Kanada kollarını açar seni beklerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

G. Amed abi, Harvard'a gittim deyecek yakında, Allahım sana yakınım herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Inşaat mühendisi olacana, biraz çalışıp inşaat elektrekçisi veya sıhhî tesisatçı oleydin, az gavurcaylan tabiki bu yaşta değil Kanada kollarını açar seni beklerdi.
    60 yaşından sonra meslek ne olursa olsun, fark etmez ki,

rahat bir emekli hayatı istiyorum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bir de gidilecek ülkenin sağlık sistemine iyi bakılmalı.

Hollanda misal uzman doktor görmek 3 ay sürebilir.
    Avrupa'da biyokimya uzmanı 2,5 milyon dolar kazanıyor. Gerisini düşün abi. Orada 208 tane üniversite yok. Bu arada Konya'ya yeni cezaevi yapıyorlar. Ben size peşinen söyleyeyim bu ülke 50 sene suçlu sayısını azaltamaz. Çünkü suçluyu caydırıcı ceza sistemi yok. Teşekkür plaketi verecekler nerdeyse

7. Allah'ım beni stoklar bitmesin diyecem de öyle çok uzun süre durursa bu sefer de kurtlanır ya da bozulur. Beni yeni fiyatlara adaptasyonum için özel terapi almam lazım şoka girerim. Şimdi ufak tefek biraz daha stok ilave edeceğim hanıma sorayım dipfrizde ne kadar yer var ona göre alayım.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    60 yaşından sonra meslek ne olursa olsun, fark etmez ki,

rahat bir emekli hayatı istiyorum..
    En az 20 yıl gecikmişsin, sıvacı, boyacı, tesisatçı olmadan, inşaat mühendisliği Kanada'da meslekten sayılmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •