Sayfa 527/1006 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan sessizliğini bozdu:

"Yeni ekonomi ekibinin kurulması ve kızımız Gaye Erkan’ın bu güçlü ekibe katılmasıyla CDS’ler oldukça düştü. Türkiye’de ekonomi ortamına güven tazelendi. ABD’deki görüşmelerdeki başarılı hava da bunun göstergesiydi.

Ancak birileri düğmeye bastı ne yazık ki. Yalan haberleri, sistematik olarak devreye aldılar…

Güya ben Kübra hanımı tokatlamışım. Güya ben bir kadın çalışanı tokatlamışım diyerek bankada dedikodu çıkarılacak ve haber yapılacakmış.

Böyle bir şey mümkün mü? Benim de bir kızım var. O da benim kızım sayılır. Bu tür bir komploya nasıl alet oldu, şaşırdım doğrusu?

İnanıyorum ki er ya da geç, her şey ortaya çıkacak."

(Patronlar Dünyası)

2. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığını iddia ederek gündeme gelen Büşra Bozkurt:

"Erol Bey’in talimatlarına karşı çıkabilecek bankada bir tek kişi bile yok. Benim CİMER şikayetim haber olunca çok sayıda çalışan arayıp, ‘bizim yapamadığımızı sen yaptın’ diye tebrik etti. Yalan değil eksik bile söyledim.

Erol Bey başkanlık katına sadece ailenin kullanacağı özel bir mutfak yaptırdı. Aile bankadaysa özel mutfakta pişen yemekleri yiyor, evdeyse arabayla eve götürülüyor. Bazen sabah, öğlen, akşam yemek servisi yapılıyor.

Makam arabasıyla her gün bankaya gelen, başkanlık makamının bulunduğu 9’uncu katta yetkisiz talimatlar yağdıran Erol Erkan’ın bütün görüntüleri kamera kayıtlarında mevcut.

Ben ekmeğinin peşinde bir çalışanım ve ekmeğim yetkisiz bir kişinin talimatıyla elimden alındı. Küçücük çocuğumun rızkı çalındı. Başkan Hanım’ın çocuğu tabii ki kıymetli ama benim çocuğumun hiç mi önemi yok?

(Sözcü)

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığını iddia ederek gündeme gelen Büşra Bozkurt:

"Erol Bey’in talimatlarına karşı çıkabilecek bankada bir tek kişi bile yok. Benim CİMER şikayetim haber olunca çok sayıda çalışan arayıp, ‘bizim yapamadığımızı sen yaptın’ diye tebrik etti. Yalan değil eksik bile söyledim.

Erol Bey başkanlık katına sadece ailenin kullanacağı özel bir mutfak yaptırdı. Aile bankadaysa özel mutfakta pişen yemekleri yiyor, evdeyse arabayla eve götürülüyor. Bazen sabah, öğlen, akşam yemek servisi yapılıyor.

Makam arabasıyla her gün bankaya gelen, başkanlık makamının bulunduğu 9’uncu katta yetkisiz talimatlar yağdıran Erol Erkan’ın bütün görüntüleri kamera kayıtlarında mevcut.

Ben ekmeğinin peşinde bir çalışanım ve ekmeğim yetkisiz bir kişinin talimatıyla elimden alındı. Küçücük çocuğumun rızkı çalındı. Başkan Hanım’ın çocuğu tabii ki kıymetli ama benim çocuğumun hiç mi önemi yok?

(Sözcü)
    bugün babasına hizmet..

yarın damada.. dayıya. enişteye

liste uzar gider.. çiftlik ya ora.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan sessizliğini bozdu:

"Yeni ekonomi ekibinin kurulması ve kızımız Gaye Erkan’ın bu güçlü ekibe katılmasıyla CDS’ler oldukça düştü. Türkiye’de ekonomi ortamına güven tazelendi. ABD’deki görüşmelerdeki başarılı hava da bunun göstergesiydi.

Ancak birileri düğmeye bastı ne yazık ki. Yalan haberleri, sistematik olarak devreye aldılar…

Güya ben Kübra hanımı tokatlamışım. Güya ben bir kadın çalışanı tokatlamışım diyerek bankada dedikodu çıkarılacak ve haber yapılacakmış.

Böyle bir şey mümkün mü? Benim de bir kızım var. O da benim kızım sayılır. Bu tür bir komploya nasıl alet oldu, şaşırdım doğrusu?

İnanıyorum ki er ya da geç, her şey ortaya çıkacak."

(Patronlar Dünyası)
    Adam Cds anlatıyor...Bu belli ki kızı ile beraber çalışıyor.
    Normal bir baba , kardeşim benim orada ne işim var, Kübra hanım ı tanımam der.
    Ayda 1 kızımı ziyarete anca gidiyoruz der..
    Sonuçta resmi kurum orası.. Sürekli orada ne yapıyor?

Bu orada mesai tadında yaşıyor belli... Sadece Kübra ya vurmadım demiş .
    İftira atacak adam 50 tane atar.. Babası, annesi ni neden karıştırsın. Adamlar restoran gibi kullanmış bankayı ..
    Hafize yi de hala savunabilen ve 3 cümlelik Twitter söylemini yeterli görenlere de Allah akıl fikir versin..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığını iddia ederek gündeme gelen Büşra Bozkurt:

(Sözcü)
    fetö yapdı... veya dış mikrakların oyunu diye ekleseymiş..

6. Kamu da taşeron lar Kamunun elamanı deildir . Destek Hizmetleri SubesiSubesi Müdürlüğü ihale açar x sirketi seçilir x sirketi elemanlarını Kamuya gönderir, Kamuda bunların hakedislerini x şirketine öder bunların çalışmalarından memnun olunmayan varsa Destek Hizmetleri x sirketi ile irtibata girerek olumsuzlukları x şirketine bildirir x sirketi işine son verir Kamunun işten çıkarması gibi bir durum olamaz orda muhatap Destek Hizmetleri Şubesi Müdürü ve x sirketi arasında bir anlaşma vardır. Babasının ne iş yaptığı cimerde ve sozcude yazmıyor bayanın kendi basina verdiği beyanat a göre yorum ve iddialara yorum yapıyoruz zaten özel bir şirket olsa kendi yazdığı beyana göre iş aktı hemen fesih edilir.
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bugün babasına hizmet..

yarın damada.. dayıya. enişteye

liste uzar gider.. çiftlik ya ora.

Kadın Cimer e şikayet etmiş
    Tüm kamera görüntüleri de var diyor...Ailecek demek ki bep ordalar....

Hafize hanım açtı mı dava ?
    İlk gün yapması lazımdı...Hala gelmedi mi Türkiye ye...

Borsa satış yemesin diye de bu rezillikleri ben sineye çekemem..
    Böyle yönetim mi olur....

ben sana iş aktından bahsetmiyorum ki..

taşeron veya kamu.. hiç fark etmez.

babasının işten atma yetkisi var mı ? taşeron olsa bile o çalışanın babaya hizmet etme görevi varmı ?

baba hangi sıfatla MB işlerine karışabilir. ?

Sayfa 527/1006 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •