Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tamam evli adamın kafa bu, ulen sevgili yaptık evlendik çüke çare bulduk, bir dahaki akşam yemeğinde çükümüzü kesip yiyeceğiz?
    https://www.hepsiburada.com/sfs-kope...m-HB000015PR25

gerek yok abi 169 tela ya var

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Emekli zaten söyleyeceğini söyledi

Reis’e yetkiyi verdi.

Az olsun ama hep olsun, her ay ödensin dedi.

Özgür efendi sen seçimi kazan sen yap asgari ücret kadar o zaman maaşı desin reis

Neden kazanamıyorsunuz desin.
    Körün değneğini bellediği gibi, aynı ezber daha ne kadar tekrar edilecek merak ediyorum. Emekliler Ak partiye oy veriyor, onlara ne yapılsa müstehak...

TV de emeklinin biri kameralara: Allah Resisten razı olsun çok memnunuz derse bu söylem 15 milyon emekliyi bağlar mı????

Şu forumda o kadar emekli var soralım bakalım hepsi mi ak partiye oy verdi? Yarısı bile oy verse(ki o kadar bile yok) diğer yarısının suçu ne?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben şahidim hatta fazlasıyla da kırkpınar a katılacak benim babayiğit üstadım.
    Millet her tarafına kekik yağı sürüyor, biz zeytinyağı sürmüşüz çok mu?
    [emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Millet her tarafına kekik yağı sürüyor, biz zeytinyağı sürmüşüz çok mu?
    [emoji3]
    Sür kardeşim sür. Şifa kaynağı. Not gerçekten ağrıyan yerinize sürün naylonla kapatın. Faydasını hissedersiniz.

5. Borsa İstanbul da 2023 ün son çeyreğinden itibaren negatif hareketlilikler görüldü. MKK verilerine göre, son 5 haftada borsadan kaçan yatırımcı sayısı 1 milyonu aştı. Ekonomist Emrah Lafçı, borsanın artık normal seyrine döndüğünü ve 2024 te yabancı yatırımcıların belirleyici olabileceğini ifade etti. Lafçı, borsanın bu yıl rekor seviyelere ulaşabileceğini de belirterek yatırımcılara uyarıda bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul da 2023 ün son çeyreğinden itibaren negatif hareketlilikler görüldü. MKK verilerine göre, son 5 haftada borsadan kaçan yatırımcı sayısı 1 milyonu aştı. Ekonomist Emrah Lafçı, borsanın artık normal seyrine döndüğünü ve 2024 te yabancı yatırımcıların belirleyici olabileceğini ifade etti. Lafçı, borsanın bu yıl rekor seviyelere ulaşabileceğini de belirterek yatırımcılara uyarıda bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
    Halka arz ile yemlenen yatırımcı demeyelim de vurguna gelenler kaçtı gitti..Şimdi perakendeci dedikleri kaçtığına göre bizim bıyıklı palalar ne derse o a.q...

MB 45 de tamam derse bizim borsa bir 12.5 dener diye düşünüyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bu havada satılmaz
    Güneşli günde satılmaz
    Aslında hiç satılmaz
    satılmaz
    Bu havada satılmaz
    Güneşli günde satılmaz
    Aslında hiç satılmaz

YTD.
    Aya benzer yüreğim
    E doğal olarak dövizdeyim
    Ah şu enflasyonu yenersem eğer
    Bekle geliyorum aşkım

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Körün değneğini bellediği gibi, aynı ezber daha ne kadar tekrar edilecek merak ediyorum. Emekliler Ak partiye oy veriyor, onlara ne yapılsa müstehak...

TV de emeklinin biri kameralara: Allah Resisten razı olsun çok memnunuz derse bu söylem 15 milyon emekliyi bağlar mı????

Şu forumda o kadar emekli var soralım bakalım hepsi mi ak partiye oy verdi? Yarısı bile oy verse(ki o kadar bile yok) diğer yarısının suçu ne?
    Özellikle bu başlığa veya bu foruma bakmayın, örnek vermek gerekirse benim oturduğum yerde emeklilerin % 90'ni AKP'ye oy verir, haaa... Marmariste bu oran % 30'za düşer Sivasta % 80'ne çıkar.

Yani ne kadar emekli varsa, hepsinin topunun...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •