Taze taze izleyelim
Gurbetçi , yeni olay
https://youtube.com/shorts/d6zqhhTRe...QkPzdY7GNC1_bP
Taze taze izleyelim
Gurbetçi , yeni olay
https://youtube.com/shorts/d6zqhhTRe...QkPzdY7GNC1_bP
Dunyada esi benzeri gorulmemis bir emekli gocu var bilmem farkindamisiniz ama
Meksika nin bazi koy kasabalari Amerikali kanadali ve ingiliz dolmus. Koy gibi harabe yerlerde emekli amerikalilar oranin ispanyol bile degil yerlileriyle yasiyor
Harabe dedigim modern sehir yok koy kasaba ama ucuz diye adamlar katlaniyor
Ayni sey TR de de var ingilizi almani heryerde ozellikle kusadasinda cok goruyorsun
Iyide elin ecnebisi ucuz memleket buluyor emekliligine gecirmek icin, Turk insani naapsin? Afganistanami gitsin?
mesele orada.
Faiz Lobisi Kadını yemeye niyet etmiş...İktidarı , Muhalefeti kafaya koymuş...Kimse demiyor ki bu faiz seviyesi her ne kadar negatif faiz seviyesi olsa da piyasada bir denge oluşmasına yardım ediyor...İlk sinyal otomobil sektöründen geldi dün yok satan arabalar şimdi bilmem ne ladar peşin indirimi falan yapıyor...Migros gibi parakendeciler uçuyordu ,şimdi, fiyatları geri çekmeye başladılar...
6 ay bu seviye devam etsin , piyasada bozulan denge yerine oturmuş olur...Ama kredi ile mala girmiş AKP lilerin elinde kaldı otomobiller evler falan...
Neyse izlemeye devam....
Alamanci olsun Amerikadan gelen olsun soyle bir karakterleri var bu adamlarin
Ister bu adam bankaya genel mudur olarak almanyadan gelmis olsun yada kusadasinda yazlik alip emeklilik icin kesin donus yapmis olsun farketmez
Su son 30 yildir her gittigimde bu adamlarda farkettigim bir sey var; biz neden hayatimizin bilmem kac yilini almanyada amerikada mahvettik surunduk bunun acisini nasil cikaririz mentailitesindeler
O kadar cok adam tanidimki boyle; mesela isim vermeyelim adam gitmis dunyanin en buyuk 6 teftis (auditing) sirketinin birinde en tepelerde ABD den getirilmis tepeye konmus. Adamla konusuyorsun sanki hic Amerikada okumamis hic Amerika gormemis hic Amerikan sirketlerinde disiplini kulturu almamis gibi konusuyor. Konusma bastan asagi avanta rusvet dalavere torpil hep illegal para kazanma yollari
Yahu diyorum sen Amerikada kac sene yoneticilik yaptin o kadar master yaptin egitimini aldin bu isin? Bazi dersler ethics baziliari corporate governance uzerine. Yahu o kadar egitim al gel Turkiyeye sonra musterilerden nasil para araklarim oradan nasil para soguslerim sekreteri nasil otele atarim
Yemin ediyorum hepsinin derdi bu. Adami amerikadan taniyorum cillop gibi cilalanmis tertemiz cocuk bogazici bilkent herneyse superzeka. Ulan adamlar Turkiyeye bi donuyo hepsi God Father olma yolunda. En kisa zamanda nasil kose donerim vs vs
Yani medyada bazen yaziyorya falancanin Amerikada egitimi yok sirket gecmisi vs vs. Bi bilseler o kizin yada erkegin kafasinda kac yuz kurt dolasiyor. Turk insani acaip kompleksli tepeden tirnaga hepsi asagilik kompleksi icinde. Amerikadan gelince ilah sanki
off off ne kadar yazsam bos
Yer İmleri