-
Enflasyon muhasebesine göre her sene ufrs tablolari guncelliyorlar zaten
Maliyeye verilen tabloyu da ufrs'deki rakamlarla paralel hale getirecekler. hepsi bu.
Hisseyi ne kadar topladilarsa o kadar ileriye gidecek.
Hedef 2028
Olmadi 2038
-
Biz satış yazarız hisse kipirdamaz
Biz satis yazmayiz, gerizekalinin biri hatali emir verir, tavani siler süpürür...
Kader kısmet bu işler
-
5 yil sonra dolar 100 lira oldugunda akenerji ongorunuz kac lira olur sayin siesta ....
8 cent olabilir mi sizce
dolar sene sonu 45-50 tl civarında oluşma ihtimali yüksek tekrar sizce akenerjiyi 8 centte görme şanşımız var mı ...
kendi sitesiinde 1,7 milyar dolar yatırım yaptık yazıyor piyasa degeri şu an 100 milyon dolar dolar sert çıkarsa seçimden sonra 10 cent 9 cent 8 cent olur mu bu tahtada
Bu arkadaş kafayı 8 sentle bozmuş...
8'e de iner 180'e de çıkar. Çünkü oldukça sığ bir hisse. Indirmesi de çıkarması da gayet kolay. Yeter ki patron istesin.
-
Yeni bir haftaya başlıyacağız bakalım hisse üzerindeki baskı kalkacakmı çok ucuz kaldı çok.
-

Originally Posted by
Siesta
15 martta göreceğiz inşallah ak kökü , kara kökü, dinç kökü...
Sen hiç AK gördün mü :) 15 yıldır borsadayım ben daha bunu AK'ını göremedim.
-
Utanmasa 4,45 i görecek bizim uyuz eşek.
-

Originally Posted by
bulutafeg
Utanmasa 4,45 i görecek bizim uyuz eşek.
Merak etme su akar yolunu bulur.
Hedef 2045
O tarihe kadar borcu sıfırlar, tesisleri hurdaya çıkarır, paraları yurtdışına kaçırmış olur senin kankan karakökler.
Izmirli hoca vardı , kayboldu ortadan. Ortada sıçan oynuyorum diyordu son mesajında. Acaba kim kimi ayıkladı tahtada
-
Egemeri kaldırsalar götürseler bir 3.dünya ülkesine
Herkes için en hayırlısı o olacak
Boşa alan ve kapasite işgal ediyor koca tesis.
Lisanslı - lisanssız, döviz gelir garAntili birçok YENILENEBILIR , depolamali ,hibrit... tesis yatırımı sırf iletim şebekesinde kapasite kalmadığı için rafa kalkıyor.
Şu tesisi kapattigimiz anda, en az 900mw GES, bölgede 1-2 sene içinde hayata geçer.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri