Sayfa 650/1006 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsacılar konfederasyonu yada sendikası neyim yok mu, bizde zam isterük
    ne konfederasyonu ?

kerem abi 20 milyon dolarlık baydöner almış... 30 oldu para

2 sene kıymalı pideler ondan kurtardın dayı

Pala şimdi insaflı dövüyor. Rahip krizinde dolar Short iken %10 bir posta dövmüştü. Oh dedik. Dayağımızı yedik çok şükür. İtneler o güne özel marjı %20 ye yükseltince, pala bir tur daha dövmüştü. Şimdi endeks %1 düşse bebeler Twitter da ağlıyor. Şöyle yapsalar marjı 20 yine görürüm onları. Gerçi kaldıraçlı %20 dayağa benzemez ama olsun.

3. Habetürk'de konuşuyorlar.

Genel seçimde ezan susmasın, bayrak inmesin, vatan bölünmesin söylemi iş yapıyor ama yerel seçimler cezalandırma fırsatı oluyor, ilk anket sonuçları ek zam kararına etki etmiş olabilir deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Halka açılan küçük şirketler genelde kamu bankalarına borçlu şirketlermiş. Bu şekilde borçların ödenmesi veya çevrilmesi sağlanıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %5 i düşecekler mi yoksa 49,25 e dahil mi
    Bir kesimin yine tepkisine yol acarlar.. Kök maaşı 9250 civarı olanlar yeni yapılan zam ile yine 10 bin tl alacaklar.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    A101 abi emekliye yine mi zam yapmışlar, herşeye zam geliyor hisselere ne zaman zam gelür, suyuniçinde kuruduk yahu
    Reizim;

Bir gün borsadaki atımızın da başına günes gelir be yaaa.. !
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

7. % 49.25 zam da yetmez...
    Daha geçen Temmuz ayında çalışan memurlara verilen seyyanen 8000 TL de enflasyon nedeniyle en az 10.000-12.000 TL olarak verilmelidir tüm emeklilere de...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim gözlemim 3 tip insan başarılı oluyor.

Akıllı olanlar
    İyi eğitim alanlar
    Zeki olanlar.

Torpilli kişilerin yükselmesini başarı saymıyorum.

Zeki olanlar ile akıllı olanları ayırt edebiliyorum. Akıllı olanlar aptallık yapmıyor, zeki olanlar bazen komik aptallıklar yapabiliyor, etrafta akıllı dostları var ise idare ediliyor yoksa kapı dışı ediliyorlar.

Eğitimli olanlar bilmediği konu gelince akıllıca ben bunu bilmiyorum demez ise gözden düşüyorlar.

Akıllı olanlar ise bir şekilde ayakta kalmayı beceriyorlar.

Trump ne dedi akıllı ol.
    Ariston abi beni tarif etmiş. İyi eğitim derken ben kahve eğitimini iyi aldım. Her türlü taş kağıt ayak oyunlarının oynarım. Ayak emekli ettim.

Sayfa 650/1006 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •