
Originally Posted by
RAVİ
Karelin asıl meselesi karı yiyip bitiren finansal borçlar. Hikaye ise bunların bitirilmesi olur. Yoksa ciro, pazar, yeni iş bunlarda sorun yok. Telekom yeni işleri düşük kar marjı nedeniyle red edildi, doğru karar, faize çalışmanın hiç bir anlamı yok. Bedelli tüm borcunu kapatmaya elbette yetmiyor. 2024 yılı sonunda borcu makul seviyelere iner mi mesele bu?
Aynen, finansal konularda hiç bir başarı elde edemediler, büyümeyi borçla sağlamak da bir yere kadar, bedelli işi de lokal yatırımlar için yapılıyor, borç sıfırlamak için değil yani, diğer yanlış ise katma değeri yüksek ürünlere odaklanacağına hamallığı olup da para kazandırmayan işlere de girişmesi, fazladan istihdam ve yönetim gideri yaratmaları.
Yaman bey son değerlendirmelerinde yıl sonu stok eritip bu konuda iyileşme olacağından söz etmişti, bakalım ne kadar iyeleştirecek.
Teknoloji şirketleri ralli yaparken Karel resmen seyrediyor, sürdürülemez bir durum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri