Sayfa 681/1006 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim anladığım ;REİSİN konuşmasından sonra piyasa, HAFİZE nin kalacağına ve dedikodunun biteceğine inandı.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif güniçi işini görüyor genelde akşama poz.taşımıyor,kar al yapar birazdan bence
    Yalnız bugün diğer günlerden farkı düşeni kırmış olacak. Bunu da kat hesaba.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Şenlenmesi için faiz artırımını durdurduk dememesi gerekir. Herşeyin masada olduğunu ima edecek bir konuşma olmalı.

Şu 1 hafta gösterdi ki bu sosyal medyadan uzak durmak lazım.
    Yeni maaş zamlarıyla enflasyonun yılın ilk altı ayında fışkıracağını biliyor olmaları lazım
    Dolayısıyla faiz artışını durdurduk gibi veya o mealde açıklama yapıp kendilerini bağlamazlar
    Ortodoksun ruhuna aykırı olur

Dediğin gibi ortaya konuşurlar

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim anladığım ;REİSİN konuşmasından sonra piyasa, HAFİZE nin kalacağına ve dedikodunun biteceğine inandı.
    Ne güzel di mi geçen çarşambadan bu yana sus bir de bugün seans içi açıklama yap. Bence şeklen yanlış oldu.Gayenin alınmaması doğru olmasına rağmen.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yarın % 45 e çıkarıp, artık faiz artırımı durmuştur derlerse piyasa şenlenir...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence bir süre izleyeceğiz ancak gidişata bakıp gerekirse arttırabiliriz diyecek. Daha doğrusu demeli.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yalnız bugün diğer günlerden farkı düşeni kırmış olacak. Bunu da kat hesaba.
    Petkoyu almayan palaya inanmam ben suyuniçinde kalmış solungaçları çıkmış barajın kapaan yanına mesken tutmuş biriyim
    Hamdım Piştim Yandım

7. TÜİK: Algılanan Enflasyon ve TÜFE’nin farklılaşmasına yönelik haberlerin çarpıtıldığı görülmektedir

TÜİK'ten, Algılanan Enflasyon ve TÜFE konusunun basın ve sosyal medyada çarpıtıldığına
    dair açıklama geldi. TÜİK'ten yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları
    ile sosyal medya hesaplarında Algılanan Enflasyon ve TÜFE’nin farklılaşmasına
    yönelik haberlerin çarpıtıldığı görülmektedir.
    TÜFE, her ay 81 il 228 ilçe kapsamında 564.710 fiyat derlenerek enflasyonu uluslararası
    standartlarda ölçen hesaplama sistemidir. Basında Algılanan Enflasyon olarak
    ifade edilen veri ise yine TÜİK tarafından gerçekleştirilen Tüketici Eğilim
    Anketi kapsamında yer alan ve vatandaşlara yöneltilen "Geçen 12 aylık dönemde
    tüketici fiyatlarının % kaç arttığını/azaldığını düşünüyorsunuz? Lütfen tahmini
    oran veriniz." sorusuna verilen cevaplar üzerinden hesaplanabilmektedir. Söz
    konusu anketin mikro verisi, TÜİK Veri Araştırma Merkezi aracılığıyla talep eden
    tüm araştırmacıların kullanımına açıktır.
    Tüketicilerin geçmiş 12 aydaki enflasyon algısını yansıtan ve yukarıda arz edilen
    tek soruluk veri setinden elde edilebilen sonuçlar üzerinden, resmi TÜFE verisini
    eleştirmek manipülatif ve art niyetli bir yaklaşımdır. Zira tüketicinin enflasyon
    tahmini ile TÜFE'nin farklılaşması son derece doğaldır. Algılanan enflasyon
    ile TÜFE arasındaki oransal fark Avrupa Birliği ülkelerinde 5 ila 6 kata kadar
    çıkarken, ülkemizde bu farklılaşma çok daha düşüktür. 2023 yıl sonunda TÜFE
    yıllık değişim oranı %64.77 iken, tüketicilerin tahmini %96’dır." denildi.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bence bir süre izleyeceğiz ancak gidişata bakıp gerekirse arttırabiliriz diyecek. Daha doğrusu demeli.
    bencede böyle olmalı durdurduk falan diyemez zaten.

hatta bir sonraki kararda yine artış bekliyorum ben.

abd eh işte azcık ikna oldum diyene kadar falan..

Sayfa 681/1006 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •