Şu anda 3 milyonluk bir evin vakıfbanktaki 120 ay konut kredisi ile alsan aylık taksiti 118 bin TL.
TC ortalaması olan 3 milyonluk yeni bir daire sahibi olmak bu ülkede matematiksel olarak mümkün değil.
Ha peşin paran varsa alırsın. Ancak bu 3 milyonu bankaya yatırsan aylık 100 bin TL faiz alıyorsun.
Yüzde 25 dayatmasının olduğu bir ortamda Kiracı ile kim uğraşır?
1- Ülkedeki ev sahipliği oranı yüzde 55 in altında benim bildiğim.
2- Üstelik özelde çalışanların ücreti çok büyük oranla asgari ücretken ve evi olmayan emeklinin geliri yeni 10 bin TL iken,
Bu yüzde 45 kütlenin neden iktidara oy verdiğinin sosyolojik bir tez konusu olarak ele alınması gerekir.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ramazan Bayramı ikramiyesini geçen yıla göre yüksek tutarlar (min 5000 TL) hem de bayramdan önce seçimden önce verirler...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vahşi Batıyı görmeden akıllanmıyorlarmış...Bende aynen öyle düşündüm ama sesli söylemek ayıp olur diye sessiz kaldım...Çalışamayan bir emeklinin İstanbul'da min gelirinin 20K olması lazım ki 2 kişi ancak gluten ağırlıklı bir beslenme ile yaşamına devam edebilsin...
Neyse Reisin Bizans'ta işi zor...CHP içindeki Derin yapı genel seçimde olduğu gibi İktidar olmak istemiyorsa ona da bir şey diyemem....
Yer İmleri