yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 2,50 TL, motorin grubunda 2,30 TL fiyat artışı bekleniyor.
yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 2,50 TL, motorin grubunda 2,30 TL fiyat artışı bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hış hışı hançer boynuma le le
Hış hışı hançer boynuma le le
Küpeli kızlar yanıma küpeli kızlar yanıma
Ben halayın başıyam le le
Ben halayın başıyam le le
İncirli küpe taşıyam i̇ncirli küpe taşıyam
Bir dalda iki payam olur gidemedik kurbana
Gelen sağ ayağım giden ölüm gelen kesildi ey
Haberini kurban sen aldın hayran
Kimden alam kimden alam
Yere ince belli kemer
Kara gözleri srüme ey kurbanıyam ey
Çekin halay dizilsin le le
Çеkin halay dizilsin le le
Mahmur gözler süzülsün
Mahmur gözlеr süzülsün ben halayın
Başıyam le le ben halayın
Başıyam le le i̇ncirli küpe taşıyam
İncirli küpe taşıyam
bu ne yahuuuu...
tam bir AMK zammı...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
trol içmeye sabahdan başlamış...
lucero
30 Ocak, 13:04
uluslarası petrol piyasalarındaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıta zam gelmesi gayet doğal bu zammı bile hükumete bağlayanlar var, ülkemizin uzaya astronot gönderebilecek seviyede bir teknoloji ve bilim ülkesi olduğu şu günlerde yabancı ülkelerden kaynaklanan akaryakıt zamları için devleti kötülemek utanılacak bir şeydir.
Diğer yorumlardan:
Kafamıza suriye gibi ukrayna gibi bomba yağmıyor evimizden işimize gidiyoruz çok şükür iyi kötü tenceremiz kaynıyor şükredin kafana bomba yemek mi istersin kuru ekmek soğan mı adamlar bizi topraklarımızı kafaya takmış beyler yarın Allah göstermesin toprak giderse araba sürecek yerde bulamayız oyun üstüne oyun kuruyorlar...
Çok şükür, devletimiz hem iç hem de dış güçler ile savaşırken bu zamlar gerekli. Ayrıca tüm yollar araba, kafeler insan dolu. Çok kısa sürede 50 lira olmalı....
İsterse 100 tl olsun bizi bölemezler...vatan bayrak ezan sevgimizi 2 tl zam için satacak değiliz...gerekirse araba kullanmayız ama bu ülkeyi yedirmeyiz !
Hatay'dan yazıyorum. portakal, mandalinalar ağaçlardan yerlere dökülüyor, toplanmıyor çünkü burda para etmiyor. ama ic bölgelerde büyük para orda da insanlarin çoğu belki de alamıyor.
Son düzenleme : virtue; 30-01-2024 saat: 13:55.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bundan 10 yıl önce, hangi ülke Türkiyeyi tehdit edebiliyordu?
Rusya SSCB olduğu zaman bile, Türkiyenin yanından dahi geçmedi.
Portakal, mandalinayı kamyona yükle, Bizansa gönder bakalım nakliyesi ne tutuyor, a benim dangalağım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri