Sayfa 9/305 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 65 - 72 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bence hala çevirebilirsiniz.. Bugün Garanti lerimi sattım..38.50 üzeri yeni alım yaptım..Burada rahat uyuyorum..
    aynen dediğini yapacağım bugün. ben bu hissenin yıl sonuna kadar 200 lü fiyatları aşacağı inancındayım. hislerimde 32 yıllık borsa kariyerimde 1 kere yanıldım. Aslında kafamdan geçen rakam 2 yılda 1xxx li fiyatlar ama şimdilik bu verilerle ve iş potansiyeliyle mümkün değil. Alacağını umduğum işler gerçekleşirse o zaman olmaması için bir neden kalmaz diye düşünüyorum. Hayal görmüş olabilirim.Yatırım tavsiyesi asla değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Şirket bedelli faciasından sonra yeni yeni güven tazeliyor. Yakın zamanda güzel işler aldılar. Orta vade alınan işlerin faydası görülecektir.

Hissedeki problem, halka açıklığın yüksek olmasıdır. Değerli şirketin hisseleri borsada u kadar çok dolaşımda olmamalıdır. Şirket geri alım programı açıklasa hisse fiyatı için doping etkisi yapar.

Numunelik alım yaptım izlemeye geçtim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet şirketin dolaşımda çok hissesi varmış gibi görnüyor ancak İnfo nun fonundaki toplu mal kimin acaba??.. Biliyorsunuz info şirket patronlarına veya büyük portföy sahiplerine özel fon kuruyor.. Gübre fab sında ki Oğuzhan Şahinkaya gibi..Burada halka açıklık fazla gibi ama kademelerde mal yok..Mia da bundan fazla ama dün tavandı..

Garan yabancı süpürdü,,,445000 lot aldı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Şirket var aldığına pişman eder, şirket var neden daha fazla almadığına pişman eder. Tabi nasiptir bu işler hep

Tavana gidiyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. Çok uyardık ama dinleyen olmadı muhtemelen.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fikrim budur benim. Hissenin temeli sert bi düzeltmeye müsaade etmiyor

Miatek in 20 pddd 40 fk
    Atatp ın 20 pddd 60 fk

Olduğu yerde Ardyz 6 pddd 12 fk da olursa düzeltmede çok sınırlı olur.

8. 41 kere maşaallah...)

Sayfa 9/305 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •