"Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."
aynen dediğini yapacağım bugün. ben bu hissenin yıl sonuna kadar 200 lü fiyatları aşacağı inancındayım. hislerimde 32 yıllık borsa kariyerimde 1 kere yanıldım. Aslında kafamdan geçen rakam 2 yılda 1xxx li fiyatlar ama şimdilik bu verilerle ve iş potansiyeliyle mümkün değil. Alacağını umduğum işler gerçekleşirse o zaman olmaması için bir neden kalmaz diye düşünüyorum. Hayal görmüş olabilirim.Yatırım tavsiyesi asla değildir
Evet şirketin dolaşımda çok hissesi varmış gibi görnüyor ancak İnfo nun fonundaki toplu mal kimin acaba??.. Biliyorsunuz info şirket patronlarına veya büyük portföy sahiplerine özel fon kuruyor.. Gübre fab sında ki Oğuzhan Şahinkaya gibi..Burada halka açıklık fazla gibi ama kademelerde mal yok..Mia da bundan fazla ama dün tavandı..
Garan yabancı süpürdü,,,445000 lot aldı.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Şirket var aldığına pişman eder, şirket var neden daha fazla almadığına pişman eder. Tabi nasiptir bu işler hep![]()
Tavana gidiyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
41 kere maşaallah...)
Yer İmleri