Sayfa 371/1002 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sen şimdi Amerikanlar, bize " Abi bu tayyarelerin maliyeti dolarlan wallahhi sermayesini kurtarmıyor " ağzı yaparlar , diysiiinn
    He mantıklı olur mu olur, herifler bu ayskları bizden öğrenip bize satarlar...
    Biz bu amerikan ları bizim pavyonlara alıştırıp, " "sazlı damın kahpelerine" aşık edelim , bizim pavyon kahpeleri bunların elinden uçakları ucuza getirsin hatta parasız iç edelim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tamam arkadaşlar ben bu işi çözdüm, teyyareleri ile beraber uçak gemisi satın alıyorlar.

Biz F16 teyyareleri beklerken, uçak gemisiyle beraber gelecek, hepimiz şok olacağız.
    Esas ben bu işi çözdüm.

Satın alacağımız F16 teyyarelerini, bizim S400’ler yanlışlıkla vurmasın diye, S400’lerin ambalajını açmıyoruz ve depoda bekletiyoruz.

Benzin 40 dolar 30 .aman ne iyi.hemen kosalim 30 dan bozuk 40 dan alalim.[emoji39]

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Benzin 40 dolar 30 .aman ne iyi.hemen kosalim 30 dan bozuk 40 dan alalim.[emoji39]
    Yok.
    30’dan dolar alalım, 40’dan benzin almayalım bekleyelim.

Olmadı galiba. O zaman araba çalışmaz.

Kafam karıştı.
    [emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yok.
    30’dan dolar alalım, 40’dan benzin almayalım bekleyelim.

Olmadı galiba. O zaman araba çalışmaz.

Kafam karıştı.
    [emoji3]
    Züğürt modundayim beni paraylan danışman tut sana her şeyi anlatırım sabaha kadar seni Güzin abla gibi dinlerim.

Arabaya binmek icin 40 kere dusunmek lazim.40 satirmi 40 katirmi ona bakmali.40 kirik kup kirkininda kulpu kirik kup[emoji39]

7. Benim oğlan kız gibi hiç bir kötü alışkanlığı yok. 22 yaşına geldi Konya'yi bilmiyor. Evden işe işten eve hatta sabaha karşı geliyor bazen. İş yükü çok fazla. Ama sorumluluk alıyor ilerde muhasebeci ile ortak olarak devam edecek. Oğlanı ödüllendirmek için araba aldık. %30 u borçla. Oğlana da dedim bak arabayı alıyoruz 6 ay kıpırdamadan sıradayız borç ödeyeceğiz. Aman iki gün sonra gelir Kurban keselim der dedim. Arabayı aldık ertesi gün hanım köyde kurban hissesi varmış 12 bine. 20 binmiş normalde hemen girelim dedi. Hanıma şöyle bir baktım o stok olmasa senin karnın bu maaşla doymaz ne kurbanı dedim.

8. Bana göre akp kendi kuyusunu dipten kazıyor. Mesela 2028 de seçim oldu. Akp hem CB hem meclisi kaybetti. Aym de tamamen rte njn atadığı seçtiği kişiler. İktidar değişikliği oldu. Akp li milletvekiline dava açtı. Hatta uyduruk davalar ile suçlu bulundu ceza aldılar. Aym de tam tersi hukuk ihlali olduğuna karar verdi. Mecliste çoğunluğu bulunan bu akp lilerin milletvekilliğini düşürür. Hatta bu sistem de muhalefet diye bir şey olmaz. Hatta muhalif parti bile kurulamaz ilerde.

Sayfa 371/1002 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •