Benzin 40 dolar 30 .aman ne iyi.hemen kosalim 30 dan bozuk 40 dan alalim.[emoji39]
Arabaya binmek icin 40 kere dusunmek lazim.40 satirmi 40 katirmi ona bakmali.40 kirik kup kirkininda kulpu kirik kup[emoji39]
Benim oğlan kız gibi hiç bir kötü alışkanlığı yok. 22 yaşına geldi Konya'yi bilmiyor. Evden işe işten eve hatta sabaha karşı geliyor bazen. İş yükü çok fazla. Ama sorumluluk alıyor ilerde muhasebeci ile ortak olarak devam edecek. Oğlanı ödüllendirmek için araba aldık. %30 u borçla. Oğlana da dedim bak arabayı alıyoruz 6 ay kıpırdamadan sıradayız borç ödeyeceğiz. Aman iki gün sonra gelir Kurban keselim der dedim. Arabayı aldık ertesi gün hanım köyde kurban hissesi varmış 12 bine. 20 binmiş normalde hemen girelim dedi. Hanıma şöyle bir baktım o stok olmasa senin karnın bu maaşla doymaz ne kurbanı dedim.
Bana göre akp kendi kuyusunu dipten kazıyor. Mesela 2028 de seçim oldu. Akp hem CB hem meclisi kaybetti. Aym de tamamen rte njn atadığı seçtiği kişiler. İktidar değişikliği oldu. Akp li milletvekiline dava açtı. Hatta uyduruk davalar ile suçlu bulundu ceza aldılar. Aym de tam tersi hukuk ihlali olduğuna karar verdi. Mecliste çoğunluğu bulunan bu akp lilerin milletvekilliğini düşürür. Hatta bu sistem de muhalefet diye bir şey olmaz. Hatta muhalif parti bile kurulamaz ilerde.
Yer İmleri