Benzin 40 dolar 30 .aman ne iyi.hemen kosalim 30 dan bozuk 40 dan alalim.[emoji39]
Arabaya binmek icin 40 kere dusunmek lazim.40 satirmi 40 katirmi ona bakmali.40 kirik kup kirkininda kulpu kirik kup[emoji39]
Benim oðlan kýz gibi hiç bir kötü alýþkanlýðý yok. 22 yaþýna geldi Konya'yi bilmiyor. Evden iþe iþten eve hatta sabaha karþý geliyor bazen. Ýþ yükü çok fazla. Ama sorumluluk alýyor ilerde muhasebeci ile ortak olarak devam edecek. Oðlaný ödüllendirmek için araba aldýk. %30 u borçla. Oðlana da dedim bak arabayý alýyoruz 6 ay kýpýrdamadan sýradayýz borç ödeyeceðiz. Aman iki gün sonra gelir Kurban keselim der dedim. Arabayý aldýk ertesi gün haným köyde kurban hissesi varmýþ 12 bine. 20 binmiþ normalde hemen girelim dedi. Hanýma þöyle bir baktým o stok olmasa senin karnýn bu maaþla doymaz ne kurbaný dedim.
Bana göre akp kendi kuyusunu dipten kazýyor. Mesela 2028 de seçim oldu. Akp hem CB hem meclisi kaybetti. Aym de tamamen rte njn atadýðý seçtiði kiþiler. Ýktidar deðiþikliði oldu. Akp li milletvekiline dava açtý. Hatta uyduruk davalar ile suçlu bulundu ceza aldýlar. Aym de tam tersi hukuk ihlali olduðuna karar verdi. Mecliste çoðunluðu bulunan bu akp lilerin milletvekilliðini düþürür. Hatta bu sistem de muhalefet diye bir þey olmaz. Hatta muhalif parti bile kurulamaz ilerde.
Yer Ýmleri