Sayfa 374/1002 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bahçeli den Can Atalay eylemlerine tehdit: Bedeli ve sonuçları çok ağır olur.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Can Atalay ın milletvekilliğinin düşürülmesi üzerine yapılan eylem çağrılarını Hiç kimse bedeli ve sonuçları çok ağır olacak bir yanlışın faili olmamalıdır diyerek hedef aldı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Savcı şeyine sağlık der deyecekken bu ceza ne derseniz, herif videoya da almış görüntüleri ondan sonra herife şantaj yapıp arabasını iç etmiş, ceza onun cezası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O çakma olmayan bal markasını yazsalar da, biz de öğrensek.
    Aynen üstad, bilen biri varsa behemehal yazsın ,
    müşteri adayları olaraktan merakla bekliyoruz.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    kartla altın satıyorlar mı?
    2 aydır alıyorum.100 tl komisyon ödüyorum.komisyonlari banka kampanyaları sayesinde geri alıyorum. Bazı kuyumcular 125 tl istiyor.
    Üstelik Kırmızılı bankanın 2 ay erteleme ve 2 taksit kampanyasından yararlandım. O yüzden mart- Nisan ödemelerim.
    Mart çok iyi oldu. O ay promosyon alacağım. Umarım iyi bir promosyon alırım.
    Bugünlerde promosyonlar ne alemde bilen var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aynen üstad, bilen biri varsa behemehal yazsın ,
    müşteri adayları olaraktan merakla bekliyoruz.
    Gerçi almadım ama Eğriçayır diye bir markaya denk geldim kilosu yani 850 gramı 500 ila 2400 tl arasında bal satıyor sertifika lı diye o mu bilemedim.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Gerçi almadım ama Eğriçayır diye bir markaya denk geldim kilosu yani 850 gramı 500 ila 2400 tl arasında bal satıyor sertifika lı diye o mu bilemedim.
    Vakıfın zeytinyağı ile balını alıyordum devlet dükkanın önüne kilidi vurdu a.q..Tamda zeytinyağı uçuşa geçtiği döneme denk geldi!!!!

Eğriçayırın balını denedim walla vakıfınki daha güzeldi (Kullanıcı olarak)

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Vakıfın zeytinyağı ile balını alıyordum devlet dükkanın önüne kilidi vurdu a.q..Tamda zeytinyağı uçuşa geçtiği döneme denk geldi!!!!

Eğriçayırın balını denedim walla vakıfınki daha güzeldi (Kullanıcı olarak)
    Vakıfın balını almamıştım keşke alsaymışım, zeytinyağını alıyordum, hangi mantıkla devlet kapatır, vakfın bir tüzüğü yok mu uyulması zorunlu değil mi?
    Bu devlet neden faydalı olan bir şeyi kapatır, yazıklar olsun diyorum. Eğriçayır o zaman o kadar parayı hak etmez.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Vakıfın balını almamıştım keşke alsaymışım, zeytinyağını alıyordum, hangi mantıkla devlet kapatır, vakfın bir tüzüğü yok mu uyulması zorunlu değil mi?
    Bu devlet neden faydalı olan bir şeyi kapatır, yazıklar olsun diyorum. Eğriçayır o zaman o kadar parayı hak etmez.
    Esas mesele zeytinlikşerini ne yapacaklar. 165.000 ağacı var bakamıyoruz diye 2000 lerin ortasında icara verdiler adamlar ne verdiyse kabul ettiler. Kontrol teşkilatları hiç çalışmadı. Resmen babalarının çiftliği gibi yönettiler şimdide zarar ediyor diyip kapattılar. O kadar ağacı ne yapacaklar yakında foyası ortaya çıkar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 374/1002 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •