Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Beyler Almanyaya tasinmaya karar verdim

Almanya ilticasını reddettiği Türkler’e yardımı keserken, ilticası onaylanana ödenen para akıl almaz sayıları buldu. Eşi ve 6 çocuğu ile Almanya’ya gelip iltica eden Türk babaya, her ay net 8 bin 675 euro ödeniyor. Söz konusu ödeme Almanlar’ı ve yıllarca ülkede çalışan Türkler’i isyan ettirdi.

https://www.sozcu.com.tr/iltica-eden...istirdi-p19418

2. İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Kimin şehrine aşkla hizmet ettiği, kimin de 5 yıl boyunca 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor. ve Bahane değil proje üretiyoruz sözlerine, Türkiye yi yöneten akıl, zihniyet ve Sayın Cumhurbaşkanı bizim bu rakamlarımızla İstanbul un işiyle uğraşmasın emeklinin zor geçindiği ve onun aldığı maaşla ilgilensin. Görevi ve sorumluluğu o.

https://www.karar.com/guncel-haberle...umuyla-1833068

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    23 Milyar USD tavan fiyat LOA imzalandiginda gerçek rakam ortaya çıkar. Ama bizim liste kabarık. Sadece hava-hava füzeleri 4 milyar USD üzeri tutar. Neredeyse tüm filoya yarı ömür uzatma da var. Bununla uçakların gövde ömrü 8000 saatten 12 bin saate çıkıyor. Bir miktar hava yer mühimmatı, hedefleme podlari, IRST podlar, fazladan radarlar vs liste çok kabarık.
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Abi şöyle şimdi uçaklara garanti uzatımı, seramik kaplama cam filmi boya koruma kaput koruma, motor koruma ilk bakım hediye falan derken çıkıyodur bazı masraflar sonra gelen amariga heyeti pavyona dilbere gitmesin mi onun masrafı falan çıkar işte bişiler
    bide us liler abi inan kurtarmıyo falan deyolardır.

saygılar.
    yazdık abi boya koruma falan önemli

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    2 aydır alıyorum.100 tl komisyon ödüyorum.komisyonlari banka kampanyaları sayesinde geri alıyorum. Bazı kuyumcular 125 tl istiyor.
    Üstelik Kırmızılı bankanın 2 ay erteleme ve 2 taksit kampanyasından yararlandım. O yüzden mart- Nisan ödemelerim.
    Mart çok iyi oldu. O ay promosyon alacağım. Umarım iyi bir promosyon alırım.
    Bugünlerde promosyonlar ne alemde bilen var mı?
    millete bankadan msj gidiomuş kapatırız kartı diye hisse altın kripto işine girmicen kartla dio ama kuyumcu bunun dışında mı acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Turkiyede gercek balda yok zeytinyagida yok

isterseniz inanmayin

Istediginiz kadar koyden alin tarim kooperatif ten alin nereden alirsaniz alin. Gercek ne demek iki saat aciklamiycam

Ha bu arada

Sen hic ates bocegi gordunmu Ayhan?
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Balda bulunur zeytinyağı da istenirse, Ayhan başkanın ablasının bildiğim kadarı ile zeytinliği var Edremitte, o sıkmıyorsa gider bir üreticide sıktırır.

Bala gelince ben biraz tembel olduğumdan kovan sahibi arkadaşları araştırmıyorum, yoksa balın alâsınıda bulurum, belasını da.
    abi atıyonuz tutuyonuz ama amed abiye bi polifenollu yağ bulmadınız?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Murat kurum söylemiş. Ne amaçla söyledi başını göremiyorum sosyal medyada
    https://www.sondakika.com/politika/h...ligi-16799730/

Resmi makamlarca 50 bin olarak açıklanan ölü sayısı için 130 bin ifadesini kullanan Kurum'un sözleri kısa sürede gündem oldu. Gelişme üzerine konuya açıklık getiren Kurum, bu sayının 6 Şubat depremiyle alakalı değil Türkiye Cumhuriyeti tarihinde depremden ölenlerin yaklaşık olarak toplam sayısı olarak ifade ettiğini söyledi.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Astrologlarda 2024 için kastır şef gibi diyorlar. Bende onları dinliyorum. Önceki tecrübelerden.
    üstad hayatımda dinlemediğim iki tip var biri astrologlar diğeri herbokologlar

benimki de önceki tecrübelerden

8. İkinci el araç satışlarında yaşanan durgunluk, dolandırıcıların iştahını kabarttı. Son günlerde noterler sazan sarmalı ve change olarak bilinen yöntemlerin dışında yeni bir dolandırıcılık yöntemine daha şahit olmaya başladı.

IBAN dolandırıcılığı, ödemeye karşılık bulunmaması anlamına geliyor; yani bu demek oluyor ki, Ahmet otomobili satın alıyor, Mehmet onun yerine ödeme yapıyor. Siz otomobilin satışını Ahmete veriyorsunuz ve ödemenin karşılığını tam olarak aldığınızı söylüyorsunuz. Sonrasında ödemeyi yapan Mehmet bu ödemeye karşılık sizden hiçbir şey almadığını iddia edip parasını geri istiyor. Bu şekilde dolandırıcılıklar oluyor.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...sladi-42399329

Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •