ne yazık ki kendini temelci olarak adlandıran bir çok yatırımcı bu hisseyi hala bu günün rasyoları ile değerleyip pahalı diyorlar...bu hisse bu gün için pahalı görünebilir ama bana göre ve benim tecrübelerimin bana verdiği düşünceye göre gelecek fiyatlarına göre ise çok ucuzdur...bu durumu twiteerda bazı üstadlara sık sık söylediysem de nedense bunları hep gözardı ettiler....nedense büyük takipçileri olan üstadlardan hiç biri bu hissenin farkına varmadı ve varamıyor...
ben bunun nedenini biraz da geç kalmalarına ve hissede gerektiği kadar pozisyon alamamalarına bağlıyorum...gesanda iken de öyle olmuştu....ben gesanı 18.50-20,00 aralığında anlatmaya başlar iken üstadların çoğu hisseye ancak 40,00-50,00 aralığında damlamaya başladılar...ve çoğu da 70,00-80,00 aralığında çıktılar...belli bir kısmı da ancak 100 tl ye kadar gesanda kalabildiler...oysa biz gesanda iken 300 tl leri bile görmüştük..tabi biz de sattık ama bu satışımız çok yukarılardan oldu..benim şahsen satışımdan sonra bölünmemiş haliyle bazı dostlarımız 480 leri bile görebildiler...
ne yazık ki üstad diye geçinen her zaman gerçek anlamda üstad olamıyor..siz onların 100 bin ...200 bin takipçi sayılarına bakmayın...bence çoğu 3-5 ay sonrasını bile göremiyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri