Sayfa 256/529 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Yarısı dediğin rakam çay, çorba parası değil hatırlatırım üstadım... Diğer konu portföyde 8-9 tane hisse var, kimisi 10K kimisi 500K...Parayı dolandırıp dururum kağıtlar arasında...Sonuçta bu çember sakallılar babamın oğlu değil...Ortak olduk dediysek paralarını hüpletmek için olduk...Hep onlar mı hüpletecek ?...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Mesela 6.32 maliyetli 10K lot ARDYZ halen durur...Fiyat ne olursa olsun satmam, nedeni ise hisse sayesinde teknolojideki gelişmeleri, sektörel hareketleri yakından izlemek. Yani para kazanmaktan farklı bir strateji.

Esasen burada da benzer bir durum söz konusu...Enerji piyasasını takip etmenin en güzel yolu yandaş bir şirketin finansallarını ve haberlerini takip etmek...Ama burada asıl hedefim; benim gibi zavallı bir emekliye vermek yerine parayı bu yandaşlara verenlerin parasını onların eline geçmeden hüpletmek...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yarısı dediğin rakam çay, çorba parası değil hatırlatırım üstadım... Diğer konu portföyde 8-9 tane hisse var, kimisi 10K kimisi 500K...Parayı dolandırıp dururum kağıtlar arasında...Sonuçta bu çember sakallılar babamın oğlu değil...Ortak olduk dediysek paralarını hüpletmek için olduk...Hep onlar mı hüpletecek ?...
    İhlas grubunda tokatlandim. Buradan öç alırız dedim beceremedim abi ;) Bende çıkarsa atlicam diye gözlüyorum ama hiç heves bırakmıyor ibine tahtaci. Birgün gelecek ve takip edemedigim zaman ben alamadab gidecek stresi de var ;) ama cidden bu adamlara para kaptirmaktan yoruldum. Ama umut vsr diyorsanjz izlemeye devam

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Profeyşınıl algı ekibi gece mesaisine kalmış; iyi çalışmış, fazla mesai ücreti aldılar belliki...
    --burada milletin başını tuttun...hala konuşuyorsun...

Hep onlar mı hüpletecek ?...
    Üstadım,bol, bereketli ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --burada milletin başını tuttun...hala konuşuyorsun...
    TATGD başlığındaki yazılarını okudukça "her şeye rağmen" sana üzülüyorum biliyor musun çocuk ?...Allah kurtarsın. Senden ricam benim mesajlarımı alıntılama...

Lütfen !

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Üstadım,bol, bereketli ve daim olsun..
    Eyvallah üstadım...GEDZA tam dediğin gibi oldu, bilhassa teşekkürlerimi sunuyorum...

TATGD başlığındaki yazılarını okudukça "her şeye rağmen" sana üzülüyorum biliyor musun çocuk ?...Allah kurtarsın. Senden ricam benim mesajlarımı alıntılama...

Lütfen !
    --neden??....utanıyor musun??

Sayfa 256/529 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •