Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu daha kış ortası talep olmayan fiyatı.havalar ısınıp yaz gelince ve talep artınca olacak fiyatı görün.mahalle pastaneleri bu fiyat olacak.butterfly, mua,cremaria milano vb 2000 olur.
    Teşekkür ederim ben almayayım, ben şu an için 180 gayme olan köy dondurmamla mesudum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sut 5 litre 120 lira oldu taze. Patates memleketinde 2.5 kg 50 gayme yeni aldım bugün. Pazar fiyatları geçen haftaya göre yüzde 20-25 artmış. Marketlere Ocak son haftası efsane zam geldi. Normalde bu ay çift hane gelmeli. Şubat ise daha şimdiden Ocak ile yarışır halde. Ama tuvik beye göre enflasyon yok. 5-6 arası Ocak verir, 4-5 arası Şubat. Secim sonrası zaten kapilar kapanır. Dans başlar.

Ülkede en ucuz şey döviz. Çok net.

Seçimlere gelince iktidar İstanbul ve Antalya yi kesin alır. Ankara yi da yüksek ihtimal.
    Üç çuval patates stokta yaza kadar gider dipfriz dahil her şey stok yaza kadar dayanırım sonraki bakarız

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üç çuval patates stokta yaza kadar gider dipfriz dahil her şey stok yaza kadar dayanırım sonraki bakarız
    3 Çuval patates ney yahu, yakında patatesler, soğanlar yerine siz cücüklenirsiniz benden söylemesi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Kasım sonu ya da Aralık ayı basiydi Efes'te bir butik otelden Temmuz ortası için sadece oda 3 gece 5800 liraya rezervasyon yapmıştım. Şimdi baktım aynı tarihler 12.700 lira olmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    3 Çuval patates ney yahu, yakında patatesler, soğanlar yerine siz cücüklenirsiniz benden söylemesi.
    Benim ev buzhane gibi. Hoc bir şey olmaz. 10 yıldır böyle.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu daha kış ortası talep olmayan fiyatı.havalar ısınıp yaz gelince ve talep artınca olacak fiyatı görün.mahalle pastaneleri bu fiyat olacak.butterfly, mua,cremaria milano vb 2000 olur.
    Mua topu 80 lira oldu

Benim gibi insan bile, herhalde şalteri indirir.

Hiç görüntüsünü görmedim, bunu da seyredemeyeceğim, imkan olduğu kadarda haberlerini de okumayacağım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Ben bu kadar ekonomik sıkıntı Carmen bu iktidar totoyu yirtsa seçimde kötü sonuçlar alacak. Bak sadece yrp ve zafer partisi bunları yiyecek yani bu ikisi bunlardan oy alacak diyorum. Yrp yi ikna ederse bile Saadet partisine geçirş olur. Konya'da herkes göt. nden nefes alıyor. Hele birine şahit oldum ana avrat dümdüz gidiyordu. Nasıl bir kazık yedik diyordu.

Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •