Sayfa 23/1015 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop LIX

Ali gitse ne olur, Veli gelse ne olur? Çamura batmış manda yavrusu gibi debelenip duruyoruz işte.

Dün, 19:01
    ASAP_, VİOP forumundaki Viop LVIII başlığına yazdı.
    Ben adayım. Hem taze, hem cenabet, hem gafası güzel... Kombo.

Başlığı açan arkadaş çok tesirliymiş. Biz de geçen pega açtı diye ayılar sevinir sanmıştık.
    Okuyor musun dayı, bak adam anında görüntü..
    Tüm arkadaşlara iyi tatiller.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Gaye Hanım affını istememiş görevden alınmış.
    teknik olarak öyle oluyor... istifanı sunarsın, görevden alınırsın ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Giden başkan atandığında,ben hayret etmiştim kim önerdi de başkan oldu diye.Ha bu durum ilginç mí bizim ülkemiz için, yoo değil.Bişey olur mu, sanmam.

5. Babam imamhatip okuluna yazdırıyordu, baba o işte para yok demiştim.

Vay arkadaş işe bak. Ayet hadis bilmeden bir işe girmek para kazanmak artık imkansız gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Geceleyin piyasalar olumlu karşılamış, dolar düşmeye başlamış,alayını info carpicak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. 5 0 7
    @e507
    ·
    7d
    Yeni TCMB başkanı, mevcut başkan yardımcısı Dr. Fatih Karahan oldu.

Çok uzun süre sonra ilk kez çok yetkin bir #makroekonomist atanması (CV'sine bakarsınız)... mevcut yönetimin kesintisiz devamının gelmesi... para politikaları açısından oldukça olumlu, hayırlı olsun.

8. Güleriz ağlanacak halimize
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 23/1015 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •