Sayfa 37/1015 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çabuk unutuyon ekimde çağırdılar ya
    Üç harflileri mi...çağrılmış halleri buysa

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gerçekten çok skimilasyon bir durumdayız
    Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
    Yanda ekonomist reis duruyor o tarafada tüküremiyon
    Ayhan başkanım bunlar rte ye dediler faiz artışı olursa dolar enflasyon düşer bunlar da 45 e kadar çıktı RTE baktı bir şey yok kur %50 arttı enflasyon da TÜİK e rağmen yükseliyor. Gidin lan siz bişi bilmiyorsunuz faiz sebep enflasyon sonuç. Dünya faiz indirimi yaparken siz niye artış yapıyorsunuz bir sürü altın petrol gaz çıkıyor ülkemizde ben hu enflasyonu kendi bildiğim yoldan düşüreyim dedi sanki

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Seçime kadar üç harfliler indirim yapar kesin yapmazsa okkalı ceza yerler. Hatta ben öyle durumda biraz ilave yaparım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim tahminim akp li firmalar bu kadar faiz artışı beklemiyordu zaten bir çok firma onların ve yeni kuruldu hatta halka arz oldu bir çoğu. Bu faiz ortamı onların fişini çekti. Onlar bir koç değildir ki. Sattıkları ürünler de tekel olsun. Koç bir şekilde faiz maliyetini yansıtır diğerlerinin canı çıkar bence onlar yedi. Muhtemelen de yumuşak faiz inişi olacak.
    Bu kadar faiz artışı mı?

Abi Ocak ayı enflasyon %10 yaw....yıllık enflasyon 2024 de en az %70...

Negatif reel faize devam..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Evet amq bşr önceki seçimden önce olabilir. Bu arada gaya hanım alınaca söylentileri olduğunda başkanlık için kulise başlayan hatta atanmazsa istifa edeceğini söyleyen kişi ne yapacak bilmiyorum
    bir halt olacağı yok.

Ayıptır söylemesi mont alayım dedim, 15.000 dediler, aynısını Amazon'dan alsan 5.000 imiş...bakmadım...e yuh yani..

Deniz Bey yazmış, erken otel rezervasyonu yapayım diye, otel dolar bazında geçen seneye göre %100 zam yapmış...

Ne yaşıyoz biz yaw?

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu kadar faiz artışı mı?

Abi Ocak ayı enflasyon %10 yaw....yıllık enflasyon 2024 de en az %70...

Negatif reel faize devam..
    ABD nin bir bankası 2000 puan faiz indirimi bekliyorum diye rapor yayınladı. Gp Morgan mi neydi adı. Hatta ışık Ökte bizim göremediğimiz neyi gördüler de böyle saçma bir indirimi rapora yazdılar diye söyleyip gülmüştü geçen ki yayında.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evet amq bşr önceki seçimden önce olabilir. Bu arada gaya hanım alınaca söylentileri olduğunda başkanlık için kulise başlayan hatta atanmazsa istifa edeceğini söyleyen kişi ne yapacak bilmiyorum
    Yani fark etmez sanırım...ismi hiç öne sürülmeyen birini atamakla bu söylentileri sonlandırmak istiyor olabilirler...gerçi bu isim de zikredilmişti ama üst perdeden değil..

Sayfa 37/1015 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •