Sayfa 60/1015 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bir insanın psikopat .. veya iyi veya kötü veya dengesiz gibi aklına gelebilecek tüm beyin fonksiyonları genseldir.

gen eksikliği veya bazı sinyallerin beyine ulaşmaması .. o proteinlerin üretilmemesidir.

yetiştirme tarzı önemli ancak beyin anlamında zaten hazır olan birini eğitebilirsin

geçmiş kabilelerde akli dengesi yerinde olmayan psikolojik anlamda bozuk olan bireyler .. bilim gelişmediği için zaten çoğunun içine şeytan kaçmış veya cin girmiş bilmem ne omuş gibişeylerle diri diri gömmüşler veya yakmışlar.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dur ortalığı karıştırayım. Retest yazdın bir haftadır retest bekliyorum ben bunu bilirim. Alamadım malı yaktın beni.

Zaten o yazıya da alınmışsın. Ben seni kast etmedim orada sosyal medyadaki hüstadları kast ettim.
    alınmadım abi... sana alınmam

çünkü sen iyi bir insansın.. içten pazarlıklı, hasetçi insanlardan değilsin

sadece tekniğin biraz zayıf

3. Eyvallah Sayın Çıtak bilmukabil bende senin hakkında aynı şeyleri düşünüyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sadece tekniğin biraz zayıf
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Eyvallah Sayın Çıtak bilmukabil bende senin hakkında aynı şeyleri düşünüyorum.
    görüşlerin aynımı

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Üstad naptın Kulliyen Yanlış teşhis
    Vicdansız aileden öyle mamul çıkmaz ya psikopat çıkar ya şeytani bir varlık
    Çocukları serbest bırakın düşsünler, arada başlarına bir şey gelsin, hemen yardım etmeyin vs deniyor.

Normalde çocuğun başına bir şey gelebilir diye artık sokağa bile çıkartmayanlar var, özel okula gönderiliyor, yediği içtiğine vs çok dikkat ediliyor, kitap okusun oradan öğrensin vs deniyor. Ben de o şekilde yapardım gerçi:
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    görüşlerin aynımı
    Ama sende Çita gibi çeviksin. Ne yapalım çalışır geliştiririz. Hala aynı kanıdayım
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6 puvan kar etmişsin. gözü çıkanın gözü kör olsun diyecem ama gözüne bile ulaşmaz

8. Kasımpaşalı, Karagümrüklü, Cerrahpaşalı gibi tabirler var ama Fatih'li diye tabir duymadım.

Semtler de karakteri etkiliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 60/1015 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •