Sayfa 445/1002 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Nufusa oranla en dusuk alan Turkler

Sok oldum

5 milyon Turk var orada

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım sizde buldunuz kılsızını arıyorsunuz o zaman bunu hiç yemezsiniz basganımla desidero abimide intikal ettiriyim mevzuya

https://youtube.com/shorts/P8dUHsLSH...8njVHiaUjDTUEM
    Bu adamın yanında Nus-ret çok masum kalır, bu Hintli aga lezzet-i alâ diyerekten başka aralıkları da pişi hamuru düzlemekte kullanabilir şimdi , kamera da var diye tüm hünerlerini sergilememiş olabilir , tövbe tövbe...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Reis döneminde bedavaya makarna

İsteyen 130 liraya italyan makarna alacak üstüne 2500 liralık isviçre parmesan peyniri koyacak

İsteyen su’dan ucuz fiyata migros makarna

Daha ne yapsın reis

SWAT İşinin uzmanı Mısırlılardır, 1972 yılında Maltada uçak rehine kurtarma operasyonunda attıkları bombalardan yolcuların % 90'nı zehirlenip ölmüştü, kurtulan nadir kimselerden biri ise hava korsanlarının başıydı.

2. Sırada ise Suudiler gelir, korsanlar kapıları açsınlar diye uçağı yumruklayarak efsane olmuşlardır.

İki ülkenin de, efsane operasyonları vardır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Türkiye cumhuriyeti bir deprem ülkesidir ev inşa ederken bunu herkesin bilmesi gerekirbu evleri inşa eden elemanların ve teknik ekibin teknik ve ustalık bilgileri bilimsel ölçülerde en üst seviyede olmalı yani eğitim verilmiş plmalı bu bir devlet politikası olmalı gelin görünkü dünyada 7 ve üzeri depremlerde cuzi miktarda can kaybı olurken Türkiyede gibi arap ülkelerinde şehirler yerle bir oluyor felaket bir ekonomik yıkım oluyor bu yapıları yapanlar köyden gelen hiçbir teknik ve bilimsel bilgisi olmayan sokaktaki eli keser tutan insanlar tarafından yapılıyor mimar diploması olanların bile yeterli bilgileri yok maraş depreminde gördük Türkiyenin 100 yıldaki siyasi tarihine bakın ezici çoğunlukla siyasal islamcılar yürütmenin başında yer almışlar bunlar iktidarda olmak için eğitilmemiş bilgilendirilmemiş insanları ezan bayrak millet vatan laflarıyla bu milleti araplaştırmışlardır Türkiyeyi imamhatiplerle doldurmuşları arap sevdalıları haline getirmişler milli kimliğini araplara özenerek kaybetmişler ümmet ümmet adı altında arap hayranı olmuşlar kendi dinlerini unutmuş araplaşmışlardır depremzede insanlar umutları yitirmiş bu haramilrden kurtulma inançlarını kaybetmişler siyasal islamcılar ve yanaşmaları milleti tehdit ediyorlar yanaşmalar mafya liderleri gibi konuşuyorlar silah mermi lafları ediyorlar anayasyı tanımıyorlar devlete millete meydan okuyorlar gençlerimize çıkar ceptelefonunu diyen taşdevrinin morukları ve mollalar çarşı pazarda kuran kursuna camiye yerdım adı altında para topluyorlar çocuklarını gönderecek okulları yok üniversite öğrencisine kalacak yurt yok birtane moruk yada mollanın okul için yurt için para topladığını gördünüzmü göremezsiniz ben birinde mollanın birisiyle tartıştım uyardım tavsiyede bulundum depremde enkaz altında 3 gün soğukta donarak öle insanların hesabı sorulabilecekmi depremde askeriyeyi 3 gün yardıma göndermeyenlerden hesap sorulabilecekmi hiç sanmıyorum hiiiç siyasal islamcıların elebaşları yerel yönetimlerde bizi seçmezseniz hizmet alamazsınız diyor kimsede demiyorki bu sizin babanızın parasımı o sizin şatafat içinde su gibi harcadığınız para depremde ölen halk ekmek kuyruğunda bekleyen insanların parası senin kimin parasıyla kabadıylık yapıyorsun demeyi akıl edemiyor meclidte yeminetmedinmi anayasaya uyacağına yemin etmedinmi biz onları aslını biliyoruz köprülere yollara kazık fiyatlara millete attığınız kazıkları biliyoruz siyasal islamcılar milletin açlığının perişanlığının konuşulmasını istemezler yapay gündem oluşturup dizayn edip yönettiği muhalefetin ağzına bir sakız verip çiğnetmek istiyor muhalafet bu numaraları yutmamalı kiracıları açlığı yoksulluğu sığınmacı arapları sürekli gündemde tutmalı gündemi kendisi oluşturmalı bunu çocuklarımız gençlerimiz için yapmalıyız okullarda atalarımızın dinini çocuklarımıza zorunlu öğretmeliyiz yüce TANRIN nın gerçeklerini öğretmeliyiz ümmet tuzağına düşmemeliyiz tanju özcanın ATATÜRK süz Türkiye olmaz sözünü herkese delilere anlatır gibi anlatmalıyız

6.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    Türkiye cumhuriyeti
    Yazınızı okuyamıyorum.

Ceza alan Tv kanallarının tekzip yazısı gibi olmuş.

Yazınızı konularına göre bir kaç ayrı yazı ile yazarsanız

ve her yazıyı da ayrı ayrı satırlarda yazarsanız daha çok kişi okuyabilir.

İletişimciler öyle diyorlar...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yazınızı okuyamıyorum.

affedersin sayın virtue

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yazınızı okuyamıyorum.

Valla ben genelde okumaya çalışırım, fakat 3 satır sonra ben de pes ettim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 445/1002 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •