Sayfa 126/1015 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Viop LIX

rif Nacaroğlu
    @kaderinarifi
    ·
    9s
    Size her gün karşılıksız kazandırıyorum. Borsa çökerken bile. Ve bunu da sizi bir yerlere davet etmeden yapıyorum. Sayfamı takip etmeniz yeterli. Her akşam 17.50’de burada olun. Bir senede en kötü bir araba paranız çıkartırsınız benimle................

kim bu acaba kendini iyi övüyor.......

2. Ocak ayı enflasyonunu sadece %6.7 gösterebilmek için, gıda ve konutun ağırlığını düşürmüşler, giyim/ayakkabı aylık enflasyonunu da eksi %1.6 kabul etmişler.

Verilen zammın, daha bir çoğunun eline geçmeden en az %10 unu geri aldılar.

Üstelik Sadık Abiden de olduk....Sadık Abi TÜİK'e gireydi, iyidi. Manhattan'la Sadık Abi, ablayı ipe götürdü.

New York' taki yabancı yatırımcıların da hevesi kursaklarında kaldı tüh (?)

Kasım aralıkta da birşey yapmışlardı, her ay bişey buluyorlar
    Yanarım, yanarımda... şöyle başganımnan beraber bi % 70 zam alamadan ölüp gideceğiz... 😎ona yanarım, mezarda bile gözümü yummam, açık bekler dururum % 70 gelecek diye

4. Bir taraf Hanyaya...bir taraf Konyaya...vay arkadaş...

5 sene önce bizim hocanın muayene ücreti 500 TL idi, şimdi 2500 TL...nerdeymiş %31..peh

5 yılda kadın giyim sadece %118, bebek giyim sadece %99 artmış....yok artık..

Telefon ve ekipmanı sadece %126 artmış....5 senede..vay vay vay

Dışarda yemek daha da artmaz galiba diye, gıda ve konutun hesaplamadaki ağırlığını düşürüp, bunu arttırmışlar...sabah akşam bu işlere kafa yoruyorlar galiba.

https://twitter.com/mmkubilay/status...02667483328982

Michelin yıldızlı Türk restauratında yemek, dolar/euro bazında Avrupa'daki aynı kalitedekine göre iki katıymış. Bu ne -flasyonu oluyor acaba, skimflasyonun tam tersi bir durum.

5. Yarın Pist 100 günlük USD grafik golden cross olacak hadi olmadı çarşamba olur. haftalık zaten golden cross geriye 20 küsür yıldır golden cross olmayan Pist100 USD aylık grafik kalacak.Ha arada düzeltmeler testereler yine olur ama aylıklar golden cross olduğunda burada bazı arkadaşların geçireceği şokun yanında bugünler çerez bile olmayacak........

Sonrasında ne olur nasıl gelişmelerle bu oluşturulur desteklenir anlamam. Tek bildiğim bu grafikler boşa oluşmaz. Bunu yapabilecek güç bunun içini dolduramayacaksa bu grafikleri oluşturtmaz. Bir dost.

Buradaki çoğu arkadaş kısa vadeye odaklanıyor ama ben 50 yaşındayım belki bir daha böyle bir yükseliş trendini bu trend sonlandıktan sonra ben göremeyeceğim.

O yüzden neyin içinde olduğunuzu anlayın boş işlerle uğraşmayın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Geçen TV'de veya youtube'da bir uzman çöyle diyordu.

Hizmet sektöründe işler genelde bir seferlik olduğundan herifler zam yapmaktan çekinmiyormuş, mealen o gider başkası gelir diye.

Öte yandan mallarda alternatif hep oluyor, marketlerde de kar marjını artırınca artık buna değil diğerine gidelim havası oluşabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Ağrılıkları yaklaşık olarak hesapladım.

BIMAS 2. sıraya yükselmiş TUPRS 3. olmuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen TV'de veya youtube'da bir uzman çöyle diyordu.

Hizmet sektöründe işler genelde bir seferlik olduğundan herifler zam yapmaktan çekinmiyormuş, mealen o gider başkası gelir diye.

Öte yandan mallarda alternatif hep oluyor, marketlerde de kar marjını artırınca artık buna değil diğerine gidelim havası oluşabiliyor.
    Bir gün millete nasıl kerizlendiğinin jetonu düşecek. Bırak olmayanı olanlarda almayacak.Evet enflasyon var mı var. Ama birileri tüm ülkeyi keriz yerine koyuyor. Buna da kendini çok akıllı sanan bir kesim var destek oldukça bunu iktidara karşı faydalı birşeymiş gibi sanmaya devam ettikçe de bu düzelmeyecek.

İsim vermeyeceğim kendi tarlasında ürettiği 1 liralık ürünü kendi marketinde bize 30-40 liraya satan holding var konuşan var mı? Ha bunu bilmeyen varsa bu ülkede zaten borsadan uzak dursun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 126/1015 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •