Sayfa 427/479 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Piyasada ucuz hisse bulmak çok zor bununda sırası yakındır diye düşündüm ayrıca enflasyon muhasebesi uygulanınca bundan daha ucuz görünebilir
    Evet, piyasada ucuz hisse kalmadı gerçekten de, piyasanın bunu da alıp götürmesi lazım ama biraz güvensizlik var sanırım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hisseyi Mayıs ayında ki seçim belirsizliğinin olduğu zaman gibi bir fiyatlamaya getirdiler, kanal altına indirip 9.04 lük fibo seviyesine kadar düşürdüler. Tekrar kanal içi kapanışlar yapabilirse yukarı doğru fibo seviyeleri takip edilebilir.

Bakalım 11.78 üzerine çıkabilecek mi.

3. KCAER haftalık

Günlük

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet, piyasada ucuz hisse kalmadı gerçekten de, piyasanın bunu da alıp götürmesi lazım ama biraz güvensizlik var sanırım.
    Ucuz numaralarla talep geliyor ancak, ne hisseye ne de yönetimine güven kalmamış yahu, bu endekste bu kadar geride kalmasına rağmen hala sürünüyor, 2023 yılında yediğimiz kazığın peşine düştük, TL birim fiyatından bile tonla zarar yazdırdı, enflasyon, kur, altın, mevduat vs değer artışları hariç.

5. Tahtacı yeni merkez bankası başkanını pek beğenmedi galiba, insan kötülük yapmak isteyince bahane çok.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

KCAER haftalık

Günlük

Bu beğenmiş.

7. 2022 aralık ayında 13.50 olan, 3-5 ay önce 15.71 göre hisse bu endekste 11.70, bu enflasyonist ortamda bize en büyük kazığı atmış oldu.
    Yazıklar olsun size, kimseyi bırakmadınız hissede, bir insan çıksın da Allah razı olsun desin istemiyorlar, bugüne kadar hiç rastlamadım.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Acaba elinde çok yüklü malı olan birileri mi var?
    Zamanında yüklü giren birini bezidirmek için saçma sapan hareketler yaptılar, adam tecrübeliyldi pes etmedi ( yılı tam hatırlamıyorum ama 2015 - 2017 arası)

Sn. Bawer yoksa siz misiniz ağırlığı olan [emoji23]
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    2022 aralık ayında 13.50 olan, 3-5 ay önce 15.71 göre hisse bu endekste 11.70, bu enflasyonist ortamda bize en büyük kazığı atmış oldu.
    Yazıklar olsun size, kimseyi bırakmadınız hissede, bir insan çıksın da Allah razı olsun desin istemiyorlar, bugüne kadar hiç rastlamadım.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Sayfa 427/479 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •