Artan

3,96 10 18:10
27,50 10 18:10
31,24 10 18:10
49,50 10 18:10
771,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,10 -9.98 18:10
103,10 -9.96 18:10
103,20 -9.95 18:10
3,23 -9.78 18:10
33,48 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.946.516.599,00 18:10
14.380.034.650,50 18:10
10.286.612.415,20 18:10
8.551.623.826,32 18:10
8.551.042.548,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8116 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    SOUL DAYU

bu sefer düzgün oynayacam... seni yenecem 4-0 öndesin, kabul

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    SOUL DAYU

bu sefer düzgün oynayacam... seni yenecem 4-0 öndesin, kabul
    Maç her zaman gün bitiminde ertesi gün 0-0 başlar. O değil de çizgiyi çekiyorsun sonra o çizgiye uymuyorsun geçen yine yaptın çizgiye saydırıyorsun. Çizgi ne yapsın?Ben o kısmını hiç anlamıyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Maç her zaman gün bitiminde ertesi gün 0-0 başlar. O değil de çizgiyi çekiyorsun sonra o çizgiye uymuyorsun geçen yine yaptın çizgiye saydırıyorsun. Çizgi ne yapsın?Ben o kısmını hiç anlamıyorum.
    ya abi ben çizgiyi çektiğimde... 1..1...1... 3 milyar telesi SATIŞ oluyor piyasada

akşam oldumu pezemekler dönüp geri alıyor sattığı 3 milyarlık malı... ben napıyım

3 milyar satış varken, longmu açıyım ?

ben öyle açamam, yollayım paraları senin hesaba, sen aç benim yerime... ben açmam aqua

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya abi ben çizgiyi çektiğimde... 1..1...1... 3 milyar telesi SATIŞ oluyor piyasada

akşam oldumu pezemekler dönüp geri alıyor sattığı 3 milyarlık malı... ben napıyım

ben öyle açamam, yollayım paraları senin hesaba, sen aç benim yerime... ben açmam aqua
    Ben viop işlemi yapmıyorum. Yapsam da kaldıraç falan kullanmam param kadar yaparım. Kendimce prensiplerim var dışına çıkmam.Ama yapana da neden yapıyor demem. O dediğin verilere hiç bakmıyorum. DI+- ye bakarım sadece para giriş çıkış göstergesi olarak

Bak endeks kısa vadeli düşen trend de iken Short anlarım.Ama düşeni kırdıktan sonra sen bunu o grafiklerde net görüyorsun niye short ısrar ediyorsun o kısmını anlamıyorum.

Kimsenin hesabına para gönderme Seçil işine döner hayatımda öz abime bile işlem yaptıysak ben dedim o kendi hesabından işlemi girdi.Doğrusu bu.

Bende topiği bazen sonradan okuyorum.Ya da bazen okumadığım olabiliyor.Ama yoğun işlem yapmaya alışmış biri hem işlemini yapar hem buraya yazabilir.Zaten o tempoyu kaldıramıyorsa işlem yaparkende zorlanır.Ben bazen şartlar bana uymadığında aksiyon azalmasın diye online saçma sapan bir strateji oyunu oynuyorum mesela. O tempo hiç kaybolmamalı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ama düşeni kırdıktan sonra
    ben TREND CİZGİSİ çekmeyi bilmiyorum ki ?

düşen nerede ? ne zaman kırdı ? bilmiyom ki

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben TREND CİZGİSİ çekmeyi bilmiyorum ki ?

düşen nerede ? ne zaman kırdı ? bilmiyom ki
    şu gün burada

''891100 altında 885850 yanar '' yazmıştım

orası sağlam dipmiş... ordan yükselirkende kırmış heralde sizin düşen dediğinizi

7. Borsada 30 senede öğrendiğim en büyük ve güzel prensip...

"Herkes satarken kademeli al, herkes aldığında kademeli olarak devret onlara paraya ihtiyacın varsa o da, yoksa RECARO koltuk modu..."
    Tabii bunu herkes yapamıyor, buna herkes uyamıyor...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •