Originally Posted by
çıtak
ya abi ben çizgiyi çektiğimde... 1..1...1... 3 milyar telesi SATIŞ oluyor piyasada
akşam oldumu pezemekler dönüp geri alıyor sattığı 3 milyarlık malı... ben napıyım
3 milyar satış varken, longmu açıyım ?
ben öyle açamam, yollayım paraları senin hesaba, sen aç benim yerime...

ben açmam aqua

Ben viop işlemi yapmıyorum. Yapsam da kaldıraç falan kullanmam param kadar yaparım. Kendimce prensiplerim var dışına çıkmam.Ama yapana da neden yapıyor demem. O dediğin verilere hiç bakmıyorum. DI+- ye bakarım sadece para giriş çıkış göstergesi olarak
Bak endeks kısa vadeli düşen trend de iken Short anlarım.Ama düşeni kırdıktan sonra sen bunu o grafiklerde net görüyorsun niye short ısrar ediyorsun o kısmını anlamıyorum.
Kimsenin hesabına para gönderme Seçil işine döner hayatımda öz abime bile işlem yaptıysak ben dedim o kendi hesabından işlemi girdi.Doğrusu bu.
Bende topiği bazen sonradan okuyorum.Ya da bazen okumadığım olabiliyor.Ama yoğun işlem yapmaya alışmış biri hem işlemini yapar hem buraya yazabilir.Zaten o tempoyu kaldıramıyorsa işlem yaparkende zorlanır.Ben bazen şartlar bana uymadığında aksiyon azalmasın diye online saçma sapan bir strateji oyunu oynuyorum mesela. O tempo hiç kaybolmamalı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri