İlla bir miktar lanet olsun borsaya nereden bulaştık diyen olacaktır onlara kar edip kaçma fırsatı vermemek için önce düşer sonra toplarlar, yabancılar rapor yazıyorlar öğleden sonra gelecekler korkusu verir shortçulara.
İlla bir miktar lanet olsun borsaya nereden bulaştık diyen olacaktır onlara kar edip kaçma fırsatı vermemek için önce düşer sonra toplarlar, yabancılar rapor yazıyorlar öğleden sonra gelecekler korkusu verir shortçulara.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
pega
senin cuma gümlemiş bende satır bozuk olunca (hayırlı cumalar olmuş )
gördüğün gibi hesaplamama hiç girmemiş %10 hesaplamamışım.
/*/*/*/*/*/**/*/
Alper pazartesi günü hatırlat kaldıraç listesini yada dur başka türlü evdeki makinadan yaptırayım.
ama bunda kurum ek teminatlar yok. işyerindekine de son PSR değerlerini + ek teminatları işlemedim.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
https://www.youtube.com/watch?v=wbSlRStPuEc
4. DAK. DAN SONRA
Avrupa Birliği'nden vize serbestisi açıklaması! 'Türkiye ile ilişkileri iyileştirme yoluna girmeliyiz'
önemli bir haber........................
Şu an için Pala Dayı Endex long, bankalar şort pozisyonunda. En fazla banka spot long, viop nötr. Endex long olmasının asıl sebebi de borsa yükseliyor, bankalar da yükselir diye düşünenlere ellerindeki bankaları boşaltmak. Niçin bankaları boşaltmak lazım? 3 yıl önce elimde 200.000 tl vardı. Bu parayla 1+1 ev alıyordum. Şimdi elimde 300.000 tl var. Ama bir kapı, pencere ancak alırım. 3 yıl önce evi olanların ise şu an 2 milyonluk evi var. Özetle yüksek enflasyon ortamında elinde nakiti olan kaybeder; Evi, arabası, makinası...olan kazanır. Gerçek anlamda bankaların durumu her geçen gün kötüye gider. Şimdiki abartılı bilançolara bakıp bankaların pd/dd, F/k gibi ölçütleri hesaplamak çok da doğru sonuçları vermez. 2025'de bankaların da enflasyon muhasebesindeki karları açıklanmaya başlayacak. O zaman gerçek değerleri görürüz.
Son düzenleme : sofist_11; 04-02-2024 saat: 02:43.
Yer İmleri