Sayfa 169/1015 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben seni hiç şiakeyt etmedim etmemde ...

ama seni kaç kere dürttüm bak için gücün pambik tıkamak bilmem ne diye ama ayıkmıyon ben napam

adın çıkmış..

ben şişe diyorum senin aklına gelen tıpa oluyo

ben napam. buz gibi lan
    Ben senden şüphe etmedim ki. Benim derdim trafik polisi ile. Yav onlarda pek alıngan orayla bişi içilmez ki. Lafın gelişi denir.

2. 9666.75 kapattı ..uzlaşma 9659.50

Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim

https://www.youtube.com/watch?v=epYrTzys4EM

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 106 kişi okumaktadır. (23 üye ve 83 ziyaretçi)

mert45, 0101, ada1, Ayasofya 2005+, Bear_Bull, Borsacı Beyefendi, borsavizyon, CAKIR24, cennetyolu+, çıtak, EMLAK, HURKUŞ, koz42, maverick_nd, modetr, mustaf2231, Ozan Erol, snob77, SONŞEZLONGSUZ, TOKATYILDIZI470+, traderfx, tyler001, Zdx&Lunar Soul
    Hayat hoş gerisi boş

3. Borsada 30 senede öğrendiğim en büyük ve güzel prensip...

"Herkes satarken kademeli al, herkes aldığında kademeli olarak devret onlara paraya ihtiyacın varsa o da, yoksa RECARO koltuk modu..."
    Tabii bunu herkes yapamıyor, buna herkes uyamıyor...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya abi ben çizgiyi çektiğimde... 1..1...1... 3 milyar telesi SATIŞ oluyor piyasada

akşam oldumu pezemekler dönüp geri alıyor sattığı 3 milyarlık malı... ben napıyım

3 milyar satış varken, longmu açıyım ?

ben öyle açamam, yollayım paraları senin hesaba, sen aç benim yerime... ben açmam aqua
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

fısfıs anlayamadığın !! biz burada az çok birbirimizi tanıdığımızdan samimiyetimizden bazı şeyleri yazıyoruz anlıyoruzda ama

tokamak sokmak pambik falan

topice ilk göz atan biri pavyona düştüm heral sanıyor.

5. Bu aralar pek züğürdüm. Emlag senin çatı daki bira şişelerini satsak para eder mi. Yada senin bahçede gömü var mı kazsak

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    fısfıs anlayamadığın !! biz burada az çok birbirimizi tanıdığımızdan samimiyetimizden bazı şeyleri yazıyoruz anlıyoruzda ama

tokamak sokmak pambik falan

topice ilk göz atan biri pavyona düştüm heral sanıyor.

Para olmayınca ilgi alanı değişiyor. Para olsa yarın yükselecek mi düşecek mi virgülüne kadar okuyorum. Para yoksa muz şişe pamuk don ilgi alanıma giriyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu aralar pek züğürdüm. Emlag senin çatı daki bira şişelerini satsak para eder mi. Yada senin bahçede gömü var mı kazsak
    hala şişe diyo ne yaptın paracikları...

palayamı kaptırdın galericiye mi

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben geldim mapus bitti. Bu şişe mevzuu beni godese tıktı. Emlag bir daha şişe mevzuu açma ayağımıza takılıyor düşüyoruz sonra
    Gecmis olsun ağam,özlettin yaw,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 169/1015 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •