@erefefik
Suudi Arabistan yönetimi kız öğrencilerin okullarındaki sınav salonlarına çarşafla girmelerinin yasaklandığını açıkladı. Yeni uygulamaya göre kız öğrenciler artık okul üniforması giymek zorunda kalacak.
@erefefik
https://twitter.com/drkaanyl/status/1755661786747895827
Yapmayın böyle şeyler. Saçma sapan. Linkte video var.Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
Anneler eşleriniz için değerlendirin derim 🤣
@erefefik
Hisse Senetleri 2024'teki En Yüksek Noktasından %20-30 Gerileyecek - JPMorgan
@erefefik
https://twitter.com/realYamaan/statu...51639380259238
Yamaan Shahid
@realYamaan
I remember when they ousted Imran Khan, this speech kept us alive, and we remain quiet to this day.
Today, the nation responded with its votes.
#GeneralElectionN0W | #Elections2024
@erefefik
Pavyona dönmüş değiller. Kurtarmıyor. Kira, stopaj, vergiler, personel maaşları, sigortalar. Kimbilir elektrik parası ne geliyor?maviklm
@maviklm
Restoranlarda pavyon hesabı!
Beylerbeyi’nde mütevazı bir restoran. İki kişi. Bir ufak Yeni Rakı, 3-4 küçük meze, adam başı 3’er adet çinekop, meze ayarında bir iki şey daha..
4500 lira!
Restoranlardaki pahalılığın enflasyonla bir ilgisi yok. Bunlar resmen pavyona dönmüşler!
@erefefik
Bu daha ne ki?şengül hablemitoğlu
@s_hablemitoglu
Şöyle bir durum oluşmuş yine halkımızı nasıl daha fazla soyarız bağlamında; az önce aracımla #TavEsenboğa otoparkına geldim. Yaklaşık 3,5 gün aracım kalacak. Park ettim, abone merkezine geçtim. Görevli “artık 4 günlük abone yapmıyoruz. En az 8 gün abonelik var, günlük ödeyebilirsiniz” dedi. 8 gün abonelik 1800₺ ‘den fazla. Günlük 200₺’den fazla. Biz sizlerin bu aç gözlerinizi nasıl doyuracağız? Halkın cebindeki delik hep büyüsün, normal bir insanın yaşam kalitesinden gittikçe uzaklaşalım, ama siz hep zengin kalın. Yetti gayrı, yaşamak bu kadar pahalı olmamalı…
@erefefik
Dr. Fahrettin Koca
@drfahrettinkoca
·
5s
Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Sn. Yılmaz Akçil'i kutluyor, düzenlenen törenle yemin ederek başladığı görevinde kendisine başarılar diliyorum. Bize, adalete güvenimizin daima tam olduğunu söyleten, yasalar ve hür vicdanlarıyla yasaların uygulayıcılarıdır.
@erefefik
Yer İmleri