Sayfa 492/1002 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Gözünü seveyim MB yetkilileri şu kredi kartına bir limit ve taksit sınırlaması getirin de mezarı çabuk kazsınlar. Bunu yaparlarsa özellikle maaşın iki katı üç katı kadar sınırlama bu konuda caydırıcılık ceza da olsa. En çok akp li batıklar zarar görür. Benim çevremde çoğu batık kredi kartı limiti yüksek. Yatır çek yapıyor komisyon vererek. Takla attırıyor kredi kartına.

2. Seçimden sonra ekonomide birilerinin ipi çekilir. RTE bunlara sabır göstermez o kimki ulu hanimiza laf ediyor.

Wincor marka ATM'ler tek seferde 40 banknot, GRG marka ATM'ler tek seferde 200 banknot, NCR marka ATM'ler tek seferde 40 banknot alabilirler.

Tek seferde 8.000 gayme yatabilir, 80 bin gayme için 10 sefer ATM'ye para yatırmak lâzım.

İşin bir de maaş günü var, ATM'nin alacağı banknot sayısı devlet sırrından daha gizli galiba?

10 Bin banknot alsa 2 milyon gayme eder, 100 asgari ücretliden sonra 101'ye para kalmaz.

Emekli maaşı da benzer durumda, bir yerde tıkanır bu iş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gözünü seveyim MB yetkilileri şu kredi kartına bir limit ve taksit sınırlaması getirin de mezarı çabuk kazsınlar. Bunu yaparlarsa özellikle maaşın iki katı üç katı kadar sınırlama bu konuda caydırıcılık ceza da olsa. En çok akp li batıklar zarar görür. Benim çevremde çoğu batık kredi kartı limiti yüksek. Yatır çek yapıyor komisyon vererek. Takla attırıyor kredi kartına.
    Bu kredi kartına bir limit ve taksit sınırlaması secim sonrasina kalir,

Simdi yaparlarsa felaket olur.

5. Bazılarına güzel talih kuşu konuyor. Benim bacanak köyde 2 kardeş 500 koyunu var Afgan çobanı var şuan iyide kazanıyor. Geçen sene oğlu Tarım hayvancilik Lisesi'ni bitirdi devlet bu oğlana 250 bin hibe verdi. Bunlar alternatif olarak inek aldılar. Şuan 35 inek olmuş günlük 12 bin TL lik sütçüye süt veriyor. 5 dönüm evin içinde bahçe var. Bir iki seneye işler böyle giderse benim bacanak her sene şehirden ev alır.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu kredi kartına bir limit ve taksit sınırlaması secim sonrasina kalir,

Simdi yaparlarsa felaket olur.
    Dua ediyorum yapsınlar diye. Bundan en çok akp li saflar zarar görür. Ama ondan sonra da gece sokağa çıkmamak lazım can güvenliği sorunu da olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bazılarına güzel talih kuşu konuyor. Benim bacanak köyde 2 kardeş 500 koyunu var Afgan çobanı var şuan iyide kazanıyor. Geçen sene oğlu Tarım hayvancilik Lisesi'ni bitirdi devlet bu oğlana 250 bin hibe verdi. Bunlar alternatif olarak inek aldılar. Şuan 35 inek olmuş günlük 12 bin TL lik sütçüye süt veriyor. 5 dönüm evin içinde bahçe var. Bir iki seneye işler böyle giderse benim bacanak her sene şehirden ev alır.
    Oysaki dolar ve Eurobond almali.

Oturmak disinda almak cok riskli bundan boyle.

Hadi bu sene 15.000 TL.den kiraya verdin, yil sonunda yine kiracinin basina dikileceksin, zor kiraciya rastlarsan, filozof olursun deme di deme.

8. Hikayeyi bilirsiniz.

Tavuk ciftligine bekci aranan.

Sabahin 5'inde tilki kapida siraya girmis filan.

Bizim Ayasofya yukarida yapisal refom derken aklima geldi.

Tilki icin yapisal reform nedir, tavuklar kacmasin diye kiyi da kosede ki delikleri tikamak.

Peki bilin bakalim bu hikayede tavuklar kimler.

3-5 yerden maas alan burokratlar, yonetim kurullarinda huzur hakki alanlar kimler, bunlarin yancisi eski vekil filan, peki bunlar soygunu bilmiyorlar mi ?

Demek ki neymis bu kadar dolar toplayan adamlar da bunlar olmali, degil mi.

Peki bunlar konut monut alir mi icerde, almaz, nerde alir Londra'da, oglan okuyor ya.

Nufusun %70'i ac, ne dolari.

O yuzden yapisal reform meform demeden once en tepedeki tilki kim, o na bakacaksin.

Sayfa 492/1002 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •