Sayfa 312/1015 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop LIX

1. 559 : KAP *** KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. *** IPEKE,KOZAL *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim A.Ş. Paylarının Alımı İçin
    Ayrılan Fonun Yükseltilmesi Hk.

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 02.05.2023
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Şirketimiz Yönetim Kurulu,Dolaylı İştiraki olduğumuz, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem gören İpek Doğal Enerji Kaynakları
    Araştırmave Üretim A.Ş. paylarında alım satım yapılması için ayrılan 150.000.000 TL fonun 200.000.000 TL artırılarak,
    350.000.000Türk Lirası'na yükseltilmesine,Pay alım satım işlemlerinin gerçekleştirilmesi hususunda, Yönetim Kurulu
    Üyesi(CEO) Mahmut Çelik ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Karademir'in yetkilendirilmesine,
    YıldızPazar'da gerçekleştirilecek olan pay alım satım işlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda
    (KAP)gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve Genel Kurul yetkisine sahip olan TMSF Fon Kurulu'nun bilgisine
    sunulmasına,Oybirliği ile karar verilmiştir.Kamuoyunun bilgilerine sunarız.Saygılarımızla,
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. 09.02.2024 Cuma

İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı tarihinin en yükseğini gördü ve en yüksek kapanışını yaptı ..

XU030YVADE , 9685.75-9811.00 gördü 9807.00 (uzlaşma 9791.50) kapattı. +%1.27

Alemin longerlerine tebriklerrrrr
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bugünlük mü
    3 aylık abey

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler dayuuuu bugün palanın parasını güzel aldın real time online olarak herif bana gram koklatmadı, amacım vurkaç yapmaktı olmadı
    ama vermiycem gıllık olsun haftasonuna taşıyacam pozu
    Ayrıca
    Yok bende hiç sitires neyim dayucuğum
    9760 dan şortum miss gibi kafa rahat
    Bu yazıya içimden geçeni yazarsam olursa çok üzülürüm.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ha düştü düşüyordu düşecekti brası tepeydi küllü mülllüy yumurtalı pideli yeriz diye beklerken akşama kadar herif denizden yeni çıkmış taze tarak yedirdi.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Herkes zirveyi işaretledi..

Müsadenizle o hakkımı ben ,bugün kullanmak istiyorum.3 aydır bekliyorum...

9786 olarak işaretleyeyim..
    Maşallah Abka hoca yazdığında endeks 9735mis. 50 puan asagidayken yazmışsın gene olmamış.

7. Başlarım tepesine. Herif para dağıtıyor biz de bunu da dağıt bunu da dağıt diye herife bağış yapıyoruz

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Başlarım tepesine. Herif para dağıtıyor biz de bunu da dağıt bunu da dağıt diye herife bağış yapıyoruz
    fişi taktılar naber

Sayfa 312/1015 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •