559 : KAP *** KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. *** IPEKE,KOZAL *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim A.Ş. Paylarının Alımı İçin
Ayrılan Fonun Yükseltilmesi Hk.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 02.05.2023
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimiz Yönetim Kurulu,Dolaylı İştiraki olduğumuz, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem gören İpek Doğal Enerji Kaynakları
Araştırmave Üretim A.Ş. paylarında alım satım yapılması için ayrılan 150.000.000 TL fonun 200.000.000 TL artırılarak,
350.000.000Türk Lirası'na yükseltilmesine,Pay alım satım işlemlerinin gerçekleştirilmesi hususunda, Yönetim Kurulu
Üyesi(CEO) Mahmut Çelik ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Karademir'in yetkilendirilmesine,
YıldızPazar'da gerçekleştirilecek olan pay alım satım işlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda
(KAP)gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve Genel Kurul yetkisine sahip olan TMSF Fon Kurulu'nun bilgisine
sunulmasına,Oybirliği ile karar verilmiştir.Kamuoyunun bilgilerine sunarız.Saygılarımızla,
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri