Sayfa 508/1002 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bu FİK ismini yani finansal istikrar komitesi, uanlış anlaşılır diye dğiştirip FİKKO yapmışlar, onu da TİKKO diye yanlış anlaşılır diyerek FİK e dönmüşler.

Milleti Fİk yapma durumu oluşması için kurulmuş bu kurul sonuçta açıklama yapmadan bitiriyor ki FİK sizi şöyle yapacak böyle yapacak denmesin.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dedik ya kredi kartıni taksite kapatmış ziraat bankası. Taksitli nakit avans denesem verir sanki. Baktım aylık%4 üstü faizle veriyor.
    2 gün önce uçak bileti aldım. Sonradan 4 taksit yaptı.
    Daha önce yazdım. Kırmızılı banka kasımdan beri -en son 4 şubat günü-TNA ara ara 15 bin 6 ay vade 1.99 dan veriyor.
    Bugün baktm 4.42.

3. Şuan siyaset tam benim istediğim gibi gidiyor. Ama iyi Parti'nin yerine yeni bir parti ihtiyaç olacak. Bu şekilde zafer yrp sürpriz ikisinin toplamı %10 u rahat geçer diyorum. Akp MHP %35 olsa tadından yenmez.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu grafiğin kıstasını çözemedim, neye göre ülke seçilmiş anlayamadım?

Avrupa çoğunlukla olmakla beraber, neden Haiti değil de Kosta Riko veya G. Kore yerine Taywan değil?
    OECD ülkeleri bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    A101'de bir ara vardı.
    10 tl ve üzeri her alışverişe Marmarabirlik zeytin yarı fiyatına satıyordu.Gecen ay Tukaş siyah ve çizik yeşil sattı. O yüzden A101 baktim acaba oradan mı aldı diye.Bu hafta Fiskorella ,dış fırçası vb var.
    Ben zeytini kendim yaptığım için nadir alırım.
    10 Tl üstü indirim insan kandırmak için. Zaten 10 TL nin altında bir şey mi satılıyor. O psikoloji ile onların satıp bitirmek istediğin mallara saldırıyorsun.

A-101 genellikle üretim sırasında bir hatası olan veya SKT ne çok yakın malları sanayiciden aldın aldın sloganı ile diğerlerine göre çok ucuz sattığı oluyor. En son kilosu 200 TL ye gelen ünlü bir markanın tulum peyniri almıştım, yediğinde tulumla bir ilşkisi olmadığını gördüğümden aide ettim. Ancak alanların yüzde 90 ı iade etmediğinden bu defolu malları satmış oluyorlar.

Aynı işi Başgimpa gibi zincir marketler dışındaki yereller de yapıyor. Örneğin 60 gr. lik ülker sütlü çikolatayı diğerleri 17-18 e satarken muhtemelen gimat tarzı toptancılardan aldıkları stok malları birden 10 TL ye satabiliyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Arkadaşlar da yakında zeytin dalları çıkacak bu kesinde, bari biraz ürün çeşidi yapalım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar da yakında zeytin dalları çıkacak bu kesinde, bari biraz ürün çeşidi yapalım.
    Abi onlar genç yer ve yakar bizimle aynı değil bunlar. Bak sana kg kg muz yiyen gencler var. Onun üstüne bal da sürer hatta gece muz fantazisi de vardır. Ama Ayhan başkanın muzu yerli küçücük. Egeduk devasa muz alıyor. O h dinleyelim

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OECD ülkeleri bunlar.
    Kosta Rika hatları karıştırdı, o da OECD ülkesiymiş yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 508/1002 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •