Sayfa 354/1015 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eşif erbakandı kardeşi yerine enişteyi göstermiş
    enişte deyip geçme
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hisse olunca koltuğa çakılıyorsun da long olup niye koltuğa kendini çakamıyorsun mesela?
    dayı ben bu işi biliyom da
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dayular... şu sıkışmayı bi analiz edin bana

bişiy deneyeceeem

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu sefer kaçan balık gerçekten çok ama çok büyük oldu

tam % 25 gitti

heyecanlanıyom amirim

https://www.youtube.com/watch?v=tBooQzq3Xb4

yoksa,

293,2 dibi kimse hisap idemez

ama gel görki bofanın 1 milyon, yf nin 500.000 lot sattığı hisseye lönk olmuyor

Bir de Sayın Manif ya da Alpere bu yazım tam hatırlayamadım. Böyle devam edersiniz bir gün gerçekten short yapmanız gerektiğinde o pozisyonu açacak sermayeniz kalmayacak. Çok büyük traderlardan birinin lafıdır tam hepsini de hatırlayamadım ama mealen bu işte iyi iseniz mutlaka bir gün doğru zaman gelir ama inşallah ona yatırabilecek sermayeniz kalmış olur gibi bir laf. Yani anlatmak ister ki kendinizden çok emin olmadığınız zamanlarda ya da işlerin sizin için doğru gitmediği zamanlarda işlem yapmakta ısrar ederek sermayenizi eritmeyin.

Sevgili Emlak bu arada yaptığın genel çıkarımların çoğu bana uymuyor. Bu da bilgilerine.

Senin bazı doğrularını al tüst ederim ben beni tanısan.
    şimdi dayu

ben buradan geçiyordum 5 milyonla ilgim yok.. aha dayıya sor.

zaten toplumda he rkesimin doğrusu aynı olsa çeşit olmazdı hepimiz senin gibi long olurduk.. satan olmadı bukezde

o nedenle nacize burada saçmalayan insanlardanım diyelim patron.

4. Ben bir hissede pozisyonuma inanıyorsam ne Patronu ne de Tahtacısı sat abi düşecek dese o malı vermem. Arkasında duramayacağın analizi yapmayacaksın o zaman. ben çok adam biliyorum bu piyasada peşinde 100 k takipçi 3 koyunu güdemez ana parasının % 10 nunu kaybetse hesabında kriz geçirir. Ama böyle bir adamdan saat başı 10-15 bin liradan ZOOm da teknik analiz eğitimi alanlar var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Bir de Sayın Manif ya da Alpere bu yazım tam hatırlayamadım. Böyle devam edersiniz bir gün gerçekten short yapmanız gerektiğinde o pozisyonu açacak sermayeniz kalmayacak. Çok büyük traderlardan birinin lafıdır tam hepsini de hatırlayamadım ama mealen bu işte iyi iseniz mutlaka bir gün doğru zaman gelir ama inşallah ona yatırabilecek sermayeniz kalmış olur gibi bir laf. Yani anlatmak ister ki kendinizden çok emin olmadığınız zamanlarda ya da işlerin sizin için doğru gitmediği zamanlarda işlem yapmakta ısrar ederek sermayenizi eritmeyin.

Sevgili Emlak bu arada yaptığın genel çıkarımların çoğu bana uymuyor. Bu da bilgilerine.

Senin bazı doğrularını al tüst ederim ben beni tanısan.

Bu arada Sayın Çıtak ben Ateyiz değilim bu inanç işine hiç girmesek. Ben kimsenin ne inancına ne içtiğine ne de tuttuğu takıma karışmam bu memlekette.Tabii ki partiye de.
    atayizsin demedik... yapacağız
    o yönde çalışmalara başladık

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şimdi dayu

ben buradan geçiyordum 5 milyonla ilgim yok.. aha dayıya sor.

zaten toplumda he rkesimin doğrusu aynı olsa çeşit olmazdı hepimiz senin gibi long olurduk.. satan olmadı bukezde

o nedenle nacize burada saçmalayan insanlardanım diyelim patron.
    Estağfurullah ben saçmalama babında demedim.Senin bir tarzın var en azından sosyal medyada hep aynı fikirleri buraya copylemiyorsun. Ben buna saygı duyarım. Ama yaşanmışlıklarınla edindiğin bazı genellemeler mesela bende aynı değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    atayizsin demedik... yapacağız
    o yönde çalışmalara başladık
    Bana short pozisyon aldırmaya çalış daha kolay.Çünkü o bir gün olur mu olur.Diğer konuda 50 den sonra beni yakma.

Short la palanın belini kırdım diyorsun
    hiç öyle bişiy dimedim... açıyom ama baktı kar etmedi.. 2000 puana reverse olup 5000 alıyorum
    toplamda 60.000 pivan kar ettim didim

Sayfa 354/1015 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •