Originally Posted by Tinaz Ali TEZEL, Emekli sandigi, SGK ve Bagkur emeklisine 8.000 TL. zam, Bayram Ikramiyesi 15.000 TL. olacak diyor. Yoksa karsilarina alacaklari oy 40 Milyon. Bunu verecekler diyor. https://www.youtube.com/watch?v=pbFGJxwsKdE&t=324s Bunamış bu herif, ya da gece kıçını açık bırakmış...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Bunamış bu herif, ya da gece kıçını açık bırakmış... Video'yu izle Mudurum. Cemal Enginyurt'un siyaset yaptigi bir ulkede, SGK Genel Muduru olacak adam Ali TEZEL.
Ve lutfen gundemi Emekliler le ilgili konulara tasiyalim.
Halk adamı olunca herşeyi takip etmek gerekir, halkın temel gıdası olan ekmekte dahil. 650 Gr. Ekmek 25 gayme olmuş, Bizans ve diğer büyükşeherler 31 Mart sonrası 200 gr. ekmeğe 11-12 gayme vermeye kendini hazırlasın.
Originally Posted by Tinaz Video'yu izle Mudurum. Cemal Enginyurt'un siyaset yaptigi bir ulkede, SGK Genel Muduru olacak adam Ali TEZEL. İzledim, bir nane demiyor.
Barbun severlere
Originally Posted by 111222333 Barbun severlere Bu gün bizim burada 200 TRY di...Ben bunu ve kalkanı çok severim..Kalkan çok küçüktü almadım 400 TRY tane idi...Biraz etli olsa Kalkanı kaldıracaktım a.q...
Barbunu biz mi yiyeceğiz, yoksa barbun mu bizi yiyecek? Allahtan balığı pek sevmem, bu paraya 1.5 okka kuzu pirzola, şiş alırım.
Forum Rules
Yer İmleri