Originally Posted by
keremalkm
Lüks mal ithalatını bir kenara bırakalım, halkın 6 milyar usd cari açık verdiren otomobil ithalat talebine ne diyelim?
Tutumlu, kendine yeter ve hesabı şaşmamış bir halkımız yok ki?
Siyaset öncülerinin sergiledikleri aşırı harcamaya ve ortadoğu ülkelerine özentili harcamalarının da halkta etkisi olmuyor mu?
Çıkmaz sokak karşımıza dikilen bir duvar değil bence, kendi ördüğümüz ve kalınlaştırdığımız bir duvar..
Mucizevi dönüşümlere olan inancım,inançsızlığımdan kaynaklanıyor...!!
Yazılarınızda insan faktörünü unutuyorsunuz.Hep sisteme siyasilere suç bulmak kolay. Benim çevremde hepsi okumuş işlerinde iyi iyi eğitimli insanlar var; TOGG dünyanın en iyi arabası olsa hayatta almam illa arabam şu olacak diyen kesim var.Sebeplerini siz zaten anlarsınız.
Misal ben o parayı verip Iphone kullanmam.Hatta hediye etmeye kalksalar istemem.Misal pazarda bu hafta domates 50 haftaya oldu 100.Eve gerekli olan kısmı alırım ben o domatesi fiyat normalleşene kadar yemem.
İnsanlarda yanlışa özenmesin.Bazı şeyler biraz insanın içinde olacak....
Bir kötü alışkanlığım kahve var onu gerekli durumlar olur eşe dosta acımam Starbucksta ısmarlarım. Kendim tek olduğum zaman içmeyiveririm Sturbucksta. Evimde çekirdekten kendim çeker yapar içerim.Olur biter.
Finansal piyasalarda edinilen tecrübeler bence gerçek hayata yansıtılmalıdır. Ben burada hisseyi ya da alacağım varlığı en iyi fiyata almaya yırtınırken cebimde param var diye har vurup harman savuramam.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri