Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8116 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Yakın tarihte görülmemiş bir "kavimler göçü" durumu var.
    Mevcut durumu örnekleyebilecek yakın tarihte yaşanmış bir vaka da yok.
    Demografik yapısı bizim kadar bile bozulmamış ülkelerde yaşananlara bakınca...
    Umarım en büyük derdimiz F-35, F-16 vb. dir.
    Gamlı Baykuş'tan selamlar.
    Toplam GSMH ye katkıları var, ama Kişi Başı GSMH hesaplanırken hesaba dahil edilmiyorlar....süper güvenilir veri yani(?)

8-10 milyon kişiden bahsediliyor, en son MEB'e kayıtlı çocukların sayısından veya doğum sayısından yürüyünce, doğrulanabiliyordu.

Kiraların artmasındaki rolleri de var..Yabancıya vatandaşlık karşılığı konut satışının zaten malum, etkileri.

Üstüne deprem, büyükşehirlere 100 binlerce zorunlu göç de eklemlendi.

Geçen haber vardı, bir işhanı mıydı, pasaj mıydı, AVM mi...neredeyse tamamını satın almışlar...kendi dünyalarını kurmuşlar.

Demografik tehlike büyük. Yine geçen içlerinden bi dünya tutuklamışlar İsrail ajanıymışlar, hatta biri de camide vaizlik mi yapıyormuş ne....karmakarışık...

ABD-CIA, Saddam'ın eski askerlerinden IŞİD kurdu sürdü Suriye'ye canlı yayında kafa kol bacak keserek insan yakarak göç tetikledi, halk canının derdine düştü malını mülkünü bırakıp kaçtı, YPG geldi çöktü oralara....Bir taşla kaç kuş sayamadım...Biz yapmadık, Miki yaptı...Hepsi Deyvizor'daki ABD üslerinin hemen batısında bekleşiyor şimdi, yarın bir gün lazım olurlarsa, ABD salıverecek hepsini, sonra da diyecek ki, Türkiye'nin veya İran'ın müdahalesi İŞİD le mücadeleye zarar verdi.

O villasında patlattıklarını iddia ettikleri Bağdadi'nin, fotoları var, ABD li senatörle, daha sakalları tam salmamış, toplantı halindeler. Bi tane de İngiliz Con vardı kafa kesen IŞİD li...yok ortalıkta...muhtemelen sakalı kesip Ukrayna'ya geçmiştir. Bi dünya yakaladı Ruslar o sahil şehri direnişinde, İngiltere, bizimle alakası yok emekli paralı asker bunlar dedi, çıktı taşın başına...yersen kırşen

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Toplam GSMH ye katkıları var, ama Kişi Başı GSMH hesaplanırken hesaba dahil edilmiyorlar....süper güvenilir veri yani(?)

8-10 milyon kişiden bahsediliyor, en son MEB'e kayıtlı çocukların sayısından veya doğum sayısından yürüyünce, doğrulanabiliyordu.

Kiraların artmasındaki rolleri de var..Yabancıya vatandaşlık karşılığı konut satışının zaten malum, etkileri.

Üstüne deprem, büyükşehirlere 100 binlerce zorunlu göç de eklemlendi.

Geçen haber vardı, bir işhanı mıydı, pasaj mıydı, AVM mi...neredeyse tamamını satın almışlar...kendi dünyalarını kurmuşlar.

Demografik tehlike büyük. Yine geçen içlerinden bi dünya tutuklamışlar İsrail ajanıymışlar, hatta biri de camide vaizlik mi yapıyormuş ne....karmakarışık...

ABD-CIA, Saddam'ın eski askerlerinden IŞİD kurdu sürdü Suriye'ye canlı yayında kafa kol bacak keserek insan yakarak göç tetikledi, halk canının derdine düştü malını mülkünü bırakıp kaçtı, YPG geldi çöktü oralara....Bir taşla kaç kuş sayamadım...Biz yapmadık, Miki yaptı...Hepsi Deyvizor'daki ABD üslerinin hemen batısında bekleşiyor şimdi, yarın bir gün lazım olurlarsa, ABD salıverecek hepsini, sonra da diyecek ki, Türkiye'nin veya İran'ın müdahalesi İŞİD le mücadeleye zarar verdi.

O villasında patlattıklarını iddia ettikleri Bağdadi'nin, fotoları var, ABD li senatörle, daha sakalları tam salmamış, toplantı halindeler. Bi tane de İngiliz Con vardı kafa kesen IŞİD li...yok ortalıkta...muhtemelen sakalı kesip Ukrayna'ya geçmiştir. Bi dünya yakaladı Ruslar o sahil şehri direnişinde, İngiltere, bizimle alakası yok emekli paralı asker bunlar dedi, çıktı taşın başına...yersen kırşen
    Üstadım... Wikipedia'nın yalancısıyım.
    Türk Silahlı Kuvvetleri personel sayısı toplamı 895.000. Bunlardan kaçı muharip birlik personelidir bilemiyorum. Wikipedia linki
    Ki neresinden baksan boru değil, Nato'nun personel sayısı açısından en büyük ikinci ordusu.

Göçmenler açısında bakınca da...
    O milyonlarca nüfus içerisinde, diğer ülkelerin ajanlarını, uyuyan hücrelerini vb. kenara koyuyorum.(Emniyet operasyonlarından bildiğim kadarı ile.)
    Irak, Suriye, Pakistan, Afganistan'dan gelen milyonlarca nüfusun(ki hemen hepsi erkek ve askerlik çağında) kaçı savaş tecrübesi ve pratiğine sahiptir? Kaçı Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına veya kendi din, mezhep, milliyetine bağlıdır?

Aklımda deli sorular.

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Üstadım... Wikipedia'nın yalancısıyım.
    Türk Silahlı Kuvvetleri personel sayısı toplamı 895.000. Bunlardan kaçı muharip birlik personelidir bilemiyorum. Wikipedia linki
    Ki neresinden baksan boru değil, Nato'nun personel sayısı açısından en büyük ikinci ordusu.

Göçmenler açısında bakınca da...
    O milyonlarca nüfus içerisinde, diğer ülkelerin ajanlarını, uyuyan hücrelerini vb. kenara koyuyorum.(Emniyet operasyonlarından bildiğim kadarı ile.)
    Irak, Suriye, Pakistan, Afganistan'dan gelen milyonlarca nüfusun(ki hemen hepsi erkek ve askerlik çağında) kaçı savaş tecrübesi ve pratiğine sahiptir? Kaçı Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına veya kendi din, mezhep, milliyetine bağlıdır?

Aklımda deli sorular.
    Valla bilemeyeceğim, en son bu ordu çok büyük, küçültülmeli, etkinleştirilmeli, en az yarı yarıya azaltılmalı, zorunlu askerlik insan haklarına aykırı bir kere diyordu bir yerel ittifak(?) Sonra birbirlerine girdiler, az kalsın ülke elden gidiyordu.

O aralar, aynı ittifak, yaw bu Suriye sınırlarında milyonlarca dönüm araziyi tarıma açalım, bu devirde ne mayını, mayın insan haklarına aykırı falan da diyordu, hatta İsrail'li bir şirket talip olunca mayın temizliğine, yaw her şeyin altında da bir şey aramayın karşiim, denildi.

Sonra, yine bi ara, YPG Kobani'yi IŞİD'den kurtarsın diye, peşmerge kılığında Silopi'den Kobani'ye gitti, alkış ve tezahüratlar eşliğinde. Hatırlayamadınız sanırım, yaw şu sıralar SİHA'larla bombaladıklarımız işte.

Afganlar, İran sınırından nerdeyse dörtlü yürüyüş kolunda marş söyleyerek geleceklerdi de, içlerinden biraz uyanık olan seslenmiş, olm dağınık yürüyün layn, adi adımla yürüyün demiş de... Şu geçen İstanbul'da sahilde topluca sabah sporu yapanları diyorum.

Tabi, ABD devşirmesi bu ordunun gelişi, ABD'nin çekilmesinin erken sinyaliymiş, ABD li yetkili başka bir konuda, başka bir mevzuya cevap verirken, biz Türkiye ile anlaştık, Taliban onlara bir şey yapamaz, tedbirini aldık dediydi de, bizimkiler yok öyle bir şey dediydi.

Hal böyleyken, tüm sorularınızı da cevaplamış oldum sanırım.

p.s.: Suriye sınırı mayınları temizlenirken, kamyonlarca toprağa gömülü, siyah meneviş kaplı, üstünde tonla aparat monte, deli gibi bantlanmış Keleş bulunmuştu, da PKK ya yormuşlardı. Ulan PKK böyle silah gömmez, kaçakçılık silahı bunlar, kesin Afrika'da bi yerlerde savaş çıkacak dediydik. Savaşı tutturduk da, ülkeyi tutturamadık. Ne zaman buna benzer olaylar yine olursa, tehlike yakın demektir.(-bence tabi)

Kusura bakmayın, geç saatte yazdım, 'syntax error' yapmış olabilirim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •