-
Neden devlet hastahanesinde ilgili bir uzman bulup ucretsiz rpt yapma imkani yok muydu
Saygilarimla

Originally Posted by
Gupilya
...... Turkiyede milyarlar akittim saglik hizmeti almak icin ozel ilacini yazdirmak icin doktora sadece 1000 TL vizite ucreti oduyordum 2019 da. "Nasil gidiyor iyi, recete surda odemeyi yapip alin" gibi cumlelerle ugrasiyordum. .....
-

Originally Posted by
servetbey
Neden devlet hastahanesinde ilgili bir uzman bulup ucretsiz rpt yapma imkani yok muydu
Saygilarimla
Vardi tabiki ama 3 ay beklersen... ki gerekli tedavinin her ay yenilenmesi gerekiyordu. Devlet sureclerinde mantik aramayi uzun sure once biraktim.
-
Varlık fon'unun ihrac ettiği eurobond için düşük nominal alım yapabiliyor muyuz ?
-
Belki konu dışı olacak ama bir konuda bilginizden faydalanmak istiyorum müsaade edersiniz. Yurt dışında işlem gören (Nasdaq) bir hisse senedi Türkiye'de de (Borsa İstanbul) işlem görmek için başvuru yaparsa ve işlem görmeye başlarsa yurt dışında hisse sahibi olanlar için yeni durumda nasıl sonuçlar ortaya çıkar. Yani yurt içinde kote edilen hisselere de aynı zamanda ortak mı oluyoruz, yurt dışında aldığımız hisse senetlerini borsa istanbul'da da satabiliyor muyuz? Hissenin yerel borsaya açılması biz yatırımcılar ve hissenin yönü açısından olumlu ve olumsuz yönlerini merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden..
-
Dogru dediniz.... Zor isler...

Originally Posted by
Gupilya
Vardi tabiki ama 3 ay beklersen... ki gerekli tedavinin her ay yenilenmesi gerekiyordu. Devlet sureclerinde mantik aramayi uzun sure once biraktim.
-
Ekran da gorebiliyor ve alabiliyor saniz neden olmasin.......

Originally Posted by
yigit35
Varlık fon'unun ihrac ettiği eurobond için düşük nominal alım yapabiliyor muyuz ?
-
vergi ayı geliyorya....primli alınan bir eurobondda...nominal üstündeki prim içinde işlemiş faiz varmıdır....işlemiş faizi ayrıcamı hesaplıycaz...düşecez matrahtan....
-

Originally Posted by
büyükşef
vergi ayı geliyorya....primli alınan bir eurobondda...nominal üstündeki prim içinde işlemiş faiz varmıdır....işlemiş faizi ayrıcamı hesaplıycaz...düşecez matrahtan....

vardır önce birikmiş faizi çıkarıp temiz fiyatı elde edip sonra kalan primi odenecek kupon sayılarına bolup
kazançtan mahsuplasacaksınız
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri