Sayfa 394/1015 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop LIX

burda net bir ayı barı var.

yukarı ihlal ederse en az bin puanı var.

az da ayıların yüzü gülecek gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    burda net bir ayı barı var.

yukarı ihlal ederse en az bin puanı var.

az da ayıların yüzü gülecek gibi.
    nerde hocam ayı barı. ben cuma kapanışta açtığım şortları verdim gitti. spotları da boşalttım malsız kaldık. dönecekse dönsün artık hatta akşam seansında 2-3 kontrat long açmayı düşünüyorum şu an.

3. İstim üzerinde gün içi düzeltmeler ve çok güzel işlem hacmi (139.2 milyar TL) ile 310-312 dolar seviyelerine yolculuk devam ediyor...

Sonrasına sonra bakarız...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tepeden şort yapıyorum ordan bile zarar oluyor ..vay canına vay
    abi sırayla dolaşıyor. sabah bilmem neyi fışkırttı. gündüz tüp fışkırttı. kapanışa doğru isctr fışkırttı peşinden bankalar geldi. yarın gene fışkırtacak bişi bulacak. şişe, ereğli vs yedekte duruyor valla. bir iki hisse fışkırtınca diğerleri de geliyor peşinden. zararımı karşılayacaksan akşam seansına long jetonu açayım belki sorun bendedir benim longu görünce gerisin geri döner

5. Kim demişti, borsa pahalı bir hobi diye
    Doğru demiş
    Asla kazanamazsın. Herif fena oynuyor rekorlara doymuyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    nerde hocam ayı barı. ben cuma kapanışta açtığım şortları verdim gitti. spotları da boşalttım malsız kaldık. dönecekse dönsün artık hatta akşam seansında 2-3 kontrat long açmayı düşünüyorum şu an.
    ben olsam long için en azından cuma sabahını görmeyi beklerdim. şort için güzel marj açtılar gibi görünüyor.

olur da (bence zayıf ihtimal) kısada boğalar bu savaşı kazanırsa soluğu 12-13 arası bir yerde alırlar.

tabii burası borsadır. herkesin farklı düşünmesi normaldir.

bol kazançlar.

7. TV'ye çıkan seçiçi olmak kaydı ile hisse faiz ve dövizden fazla kazandırır diyor.

Bunu söylemek için uzman olmaya gerek yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ayı barı trentte defalarca vardı...O BAR FORMASYONLARI eskidendi..ESKİDEN BURASI DUTLUKTU....

Düşecekse de o bar yüzünden düşmez...İzsüren-kuvvetli destek kırılıncaya kadar sadece trentte oturmak lazım.

BURASI DUTLUKTU,deyince;

Bak şimdi secbulu hatırladım.

Sayfa 394/1015 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •