Sayfa 396/1015 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hisselerin -endeksin vs..Dolar bazlı grafiklere bakarken sizce: USDTRY mi(bizim resmi kurumuz) yoksa serbest piyasadaki (SUSD) ye mi bakmak lazım?

Bu kodlar İDELADEKİ kodlardır..

Arada farklılık olabiliyor..Özellikle son zamanlarda..
    çok farketmez bence. ama asıl sıkıntı doların da enflasyonunun olduğu. 2013 de mesala 500 dolar ile zirve görülmüş ama 10 senede abd enflasyonu %20-25 civarı olmuş. bu deflatörü gösteren dikkate alan grafik var mı bilmiyorum.

2. 52 haftalık tepeden uzaklıklar

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...64#post6709564

https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post6707238

Geçen gece long yapim dedim yok dedin ..şimdi bu zararımı kimden tahsil edeyim
    Nasrettin hocanın karısı çok çirkinmiş.
    Düğünden sonra evde "hoca demiş, sevdiğin akraban vardır, sevmediğin vardır... kime gözüküyüm ? Kime gözükmeyim?"
    Hoca demiş: baaa gözükmede kime gözükürsen gözük 🤣
    Benden etmede... 😎😈

4. Herif akşam seansında başladı fışkırttırmaya, zabaa spot yine artı açacak, gelsin paralar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Kudurdu mübarek...chipleri 9 kat karla satıyormuş...Ekim 22 den bu yana %722 oldu....AB yi Çin'i geç, ABD'deki tüm enerji sektörünün toplamını da geçmiş piyasa değeri...pes..

NVIDIA

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kudurdu mübarek...chipleri 9 kat karla satıyormuş...Ekim 22 den bu yana %722 oldu....AB yi Çin'i geç, ABD'deki tüm enerji sektörünün toplamını da geçmiş piyasa değeri...pes..

NVIDIA
    Madencilik şirketleri Çin'den Etiyopya'ya taşındı deniyor, Nvidia chipleri madencilik ve yapay zekada kullanılıyormuş.

Özel bir patenti var ise kopyalanamıyordur. Mesela Intel x64 mimarisinde AMD patentini kullanıyor diye yazı vardı.

Öte yandan NVDIA satış hacmine göre fiyatu 10-15 yıl sonrasına işaret ediyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kudurdu mübarek...chipleri 9 kat karla satıyormuş...Ekim 22 den bu yana %722 oldu....AB yi Çin'i geç, ABD'deki tüm enerji sektörünün toplamını da geçmiş piyasa değeri...pes..

NVIDIA
    Dgate uyar mı bunlara
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dgate uyar mı bunlara
    Başkan gördüğüm kadarıyla kimse uyamıyor bunlara, her ıkınmada bir KCHOL kadar gidiyor, şu an 1.82 trilyon dolar piyasa değeri, en son geçen hafta verdiğim grafikte 1.56 trilyon dolardı....üreten tek bu..tekel...

Sayfa 396/1015 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •