Sayfa 397/1015 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Madencilik şirketleri Çin'den Etiyopya'ya taşındı deniyor, Nvidia chipleri madencilik ve yapay zekada kullanılıyormuş.

Özel bir patenti var ise kopyalanamıyordur. Mesela Intel x64 mimarisinde AMD patentini kullanıyor diye yazı vardı.

Öte yandan NVDIA satış hacmine göre fiyatu 10-15 yıl sonrasına işaret ediyor gibi.
    Çin yapar diyorlar ama, şu an tekel konumunda piyasayı tenhada kıstırmış görünüyor...

2. Bu senaryoyu daha önce defalarca izledik. Akşam seansında artı yap. Ertesi gün saat 16 ya kadar artı yap. Sonra Yapı kredinin robotu girsin devreye. (Bofa robotu da olabilir.) 45 dakika içinde endeksi devre kestir.
    Bu senaryo bu şubat ayında veya martın ilk iki haftası olmayacak bence. Takaslara bakılınca şortçu sıkıştırması var gibi Ama,
    Herif arkasına bakmadan alıyor. Her gün güniçinde açılışın altına iniyor. Alım fırsatı veriyor. Piyasa hemen atlıyor lot büyütüyor. Her gün kartopu gibi longerleri içine çekiyor. Bir gün bakacağız, iki ayda kazandırdığını iki günde geri alacak.
    Hep aynı nakarat anlat, anlat….

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yapı eksik görünüyor, YTD

evet Achiles abey son 5 linin 3 ünde kapadı artık uzattıkça uzatabilir Pi sayısına kadar usd bazında.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kim demişti, borsa pahalı bir hobi diye
    Doğru demiş
    Asla kazanamazsın. Herif fena oynuyor rekorlara doymuyor
    Dayuuuu bende akşam kapanışa yakın ortalama 9906...... ortalama long girdim. Bir yandan da korku da var...biraz daha alırlarsa duruma göre long pozları kapatacam....

5. bugünü 40 puan kaptırarak kapadık palacan abeye. şunun birazını alalım gari akşam seansında.9.935 şortladık.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayuuuu bende akşam kapanışa yakın ortalama 9906...... ortalama long girdim. Bir yandan da korku da var...biraz daha alırlarsa duruma göre long pozları kapatacam....
    Spotta aşırı derecede maldayım dayucuğum, bende korkumdan şort girdim geceye
    Ama korkucak bişii yok, herif fışkırttırmaya devam ediyor, paranın mına koycuuk
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    evet Achiles abey son 5 linin 3 ünde kapadı artık uzattıkça uzatabilir Pi sayısına kadar usd bazında.
    O sarı kanalı o yüzden çizdim, eski kanalı yukarı yırtmaya çalışıyor gibi...son minik 5 i de uzatıp 305 dolara kadar shortçu biçebilir.

Veya bitirir artık...baba kağıtların nefesi tükendi gibi...Paladır ne yapsa yeridir...parası var çiziyor...

8. Dayılar tupras daha yeni başladı. Amiral desen öyle. Nası düşecek bu endeks

Sayfa 397/1015 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •