Sayfa 556/1002 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Babam emlakçıya para kaptırdı. Emlakçı vermemiş aradım vermezsen geliyorum dedim beş dk sonra verdi. Demek ki kızınca ses tonum korkutucu oluyor. Babama rest çeken %25 zam veren kiracıyı da bir telefon ile %200 attırdım aslında 900 den 6000 oldu da. Adamlar benim sakat olduğumu bilse vermez. Kendimi tanıtırken ben engelliyim demiyorum. Alaaddin çakıcınin adamı bile var çevremde telefonla tahsilat yapıyor kayınço alacak para olduğunda. Yoksa benim kayınço milyon oluyor alacağı hayatta çıkamaz. Ama sıkışınca gidiyor onun adamına bir telefon ile özür dileyerek veriyor adam parayı. Demek ki ses tonu cümleler önemli

2. Bizim kızın arabaya biri vurdu. Suç kızda genç çocuk vurmuş ehliyeti sigortası yok babasının telefonunu istedim babamla tanışmak istemezsin dedi. Adam belki özürlü olduğum için bir şey yapmaz ama başim belaya girmesin diye bas geçtim. Bazen insanın başının belaya girmesini istemediğini tip adamlar da var dikkatli olmak gerekir diye

Daha önce de yazdığım gibi bunun kafa uçmuş, ya da geceleri kıçı açıkta kalıyor.

Yenge geceleri uyanınca, Mehmet abinin üstünü ört, çok rüyalanıyor yoksa.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Benim ayakkabı satışı yapan bir esnaf arkadaştan her ay üç ayakkabı haraç alan bir çingene den para isteyince başı belaya girdi. Adamın dükkanı dağıttılar ortağını bıçakladılar. Bu Istanbula kaçtı barışmak için birde çingeneye para verdik. Polisi aradım tövbe haşa Allahla başın belaya girsin onlarla girmesin dedi. Bizde sinsice belediyeden onlardan kaçak tezgahı komple kaldırttık. Yüzlerce çingene kaçak tezgah vardı. Belediye söktü attı hepsini. Ama onlar gerçekten sıkıntılı tipler muhtemelen mafya da onlar varlar. Bu aralar zaten içeride yatmak için çok çaba sarf etmek lazım onlara bulunmaz fırsat bu.

5. Kazadan önce CV çok iyiydi. Eleman lazım olan fabrikalar beni arar bende düzgün insanları yerleştirirdim. Son oli vaka benim için baya sıkıntı oldu. Biri alkollü kaza yapıp arabayı bırakıp kaçtı anahtarı bile almamış. Bunun evine icra geliyordu hanımı rica etti öyle vesile oldum. Birini de garsonken bir fabrikaya müdür yaptım. Adam telefonuma çıkmıyor. O şirkette çalışan müdür arkadaşlarım bize nasıl bir karaktersiz ispiyoncu yalaka adam gönderdin diye sitem ediyorlar. Bu ikisi yüzünden artık hiç kimseye bulaşmıyorum.

Adamlar gelirmi, karı donu değiştirir gibi yönetmenlik değiştiriyorsunuz demişler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arkamq bir şahin geçerse ya gaza bqsar kaçarım yqda sol taraftaysam sağa geçerim. Şahinci benden uzak Allaha yakın olsun
    Ha o modellerden bende kaçarım. Sorunlu arkadaşlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Benim kiracıyı , altından ben çıkmayacak şekilde çıkar , yani yasalara uygun şekilde , 50 k nakit çalışır , telefon faturası , avukat ücreti falan masrafların için yani, sana ek müşteri de bulurum emlak işinde, wallahi lüküs hayat operetine, ek konu olursun
    90 lara geri döndük. Sosyo ekonomik olarak ta ekonomik olarakta. Hayaldi gerçek oldu tak parti Takar.

Sayfa 556/1002 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •