Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Olmazsa seçim Bayram öncesi arabayı satayım da seçimden sonra otomatik araba alalım. Babamı ben götüreyim gideceği yere. Benim şoförlük babamdan iyi. Ama şehir içi merkezine gitmem. Birde gittiği yerde bir gün kalırsa arabanın içinde pişerim.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün emlak danışmanlığına başladım babam ve eniştem iki müşterim ek gelir lazım. Eniştenin ev işini çözersem 5 bin ondan alırım. Babamın kira işini çözdüm 2000 yazdım. Babam vizzikliyor vermem diye de kesin verir. Gözlerinin içi gülüyor. Amcam 5 milyonluk evden 7500 alıyor. Babamın 50 yıllık eski bakımsız 1 milyonluk evini 7000 yaptım yeni. Kiracı ile anlaştık duasını alarak.
    Benim kiracıyı , altından ben çıkmayacak şekilde çıkar , yani yasalara uygun şekilde , 50 k nakit çalışır , telefon faturası , avukat ücreti falan masrafların için yani, sana ek müşteri de bulurum emlak işinde, wallahi lüküs hayat operetine, ek konu olursun
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynen doğrudur yalnız SOCAR yazılır SOKAR okunur halk tedirgin olmasın diye
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Bu arkadaş zavallı Susurluk kamyoncusu, gazeteciler paradan 6 sıfır atılınca tüm rakamları karıştırmışlar.

Ben hesap edeyim dedim işin içinden çıkamadım, çarşafa dolayınca vazgeçtim.

10 Trilyon 500 milyona kadar herşey tamam MERCEDES 500SEL LONG fiyatı o yıllarda öyleydi.

Fakat dolar karşılığı 100 bin dolar olması imkansız, bugün eşdeğer bir MERCEDES 500SEL 12 milyon lira.

Haberde yazan ise 11 milyar lira bu da imkansız, velhasıl vazcaydım.
    Son düzenleme : reha kaya; 12-02-2024 saat: 20:00.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu benim kağıda 200 tl olacak diyen bi gurup var bakayım ne halt yiyecekler
    Evet. Uzaktan takip ediyorum.
    10 kaplan gücünde.
    Kaldırdı .

Grafiği grafiği

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Benim kiracıyı , altından ben çıkmayacak şekilde çıkar , yani yasalara uygun şekilde , 50 k nakit çalışır , telefon faturası , avukat ücreti falan masrafların için yani, sana ek müşteri de bulurum emlak işinde, wallahi lüküs hayat operetine, ek konu olursun
    Adresi ver yeter. Adım mafyaya çıkmasın sonra. Bugün saat 15 00 den beri bulaşık Makinesi bozulan emlak işi olan lastiği değişecek olan beni arıyor hala arayanlar oluyor. Ha hepsini de çözdüm. Allah tan çevrem geniş 50-100 bincik kadar. Bu işi çözerim de bu işe aracılık eden bir nane yer ikimizde çeteden yatarız ferdi olsa ceza az olur çeteye sokarsa hapı yutarız. Yinede sen özelden kiracının adresi bilgilerini ver çingene tanıdığımızda var. Musallat ederiz.

8. Bana arkadaşlarım der sen sağlam olsan ülkeyi karıştırırsın Allah o yüzden seni sakat bıraktı. Ha bu arada ülkeyi karıştıramam 9 köyü rahat hallederim rahatlıkla

Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •