Olmazsa seçim Bayram öncesi arabayý satayým da seçimden sonra otomatik araba alalým. Babamý ben götüreyim gideceði yere. Benim þoförlük babamdan iyi. Ama þehir içi merkezine gitmem. Birde gittiði yerde bir gün kalýrsa arabanýn içinde piþerim.
Olmazsa seçim Bayram öncesi arabayý satayým da seçimden sonra otomatik araba alalým. Babamý ben götüreyim gideceði yere. Benim þoförlük babamdan iyi. Ama þehir içi merkezine gitmem. Birde gittiði yerde bir gün kalýrsa arabanýn içinde piþerim.
Bu arkadaþ zavallý Susurluk kamyoncusu, gazeteciler paradan 6 sýfýr atýlýnca tüm rakamlarý karýþtýrmýþlar.
Ben hesap edeyim dedim iþin içinden çýkamadým, çarþafa dolayýnca vazgeçtim.
10 Trilyon 500 milyona kadar herþey tamam MERCEDES 500SEL LONG fiyatý o yýllarda öyleydi.
Fakat dolar karþýlýðý 100 bin dolar olmasý imkansýz, bugün eþdeðer bir MERCEDES 500SEL 12 milyon lira.
Haberde yazan ise 11 milyar lira bu da imkansýz, velhasýl vazcaydým.
Son düzenleme : reha kaya; 12-02-2024 saat: 20:00.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adresi ver yeter. Adým mafyaya çýkmasýn sonra. Bugün saat 15 00 den beri bulaþýk Makinesi bozulan emlak iþi olan lastiði deðiþecek olan beni arýyor hala arayanlar oluyor. Ha hepsini de çözdüm. Allah tan çevrem geniþ 50-100 bincik kadar. Bu iþi çözerim de bu iþe aracýlýk eden bir nane yer ikimizde çeteden yatarýz ferdi olsa ceza az olur çeteye sokarsa hapý yutarýz. Yinede sen özelden kiracýnýn adresi bilgilerini ver çingene tanýdýðýmýzda var. Musallat ederiz.
Bana arkadaþlarým der sen saðlam olsan ülkeyi karýþtýrýrsýn Allah o yüzden seni sakat býraktý. Ha bu arada ülkeyi karýþtýramam 9 köyü rahat hallederim rahatlýkla
Yer Ýmleri