Ben Kaskoya IMM 1 milyon koydurttu mm keşke az fazla verip 2 milyon yaptırsydı m
Araba kalmadı 1 milyona doğru dürüst, Allah korusun, kimse de alkollü kullanmasın zaten alkol varsa s.. Tın kimse hiç bişeyini ödemez. Dışarıda alkol alan 3 lirada taksi parası versin her koşulda kazadan iyidir. Ben alkollü bi abinin aracına binmiştim çok gençken, arkadaşlarla atlattığımız tehlikeyi bildiğim için boş yapmıyorum o günden sonra tövbekar olduk böyle işlere...![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Şu benim kağıda 200 tl olacak diyen bi gurup var bakayım ne halt yiyecekler
bir halt olacağı yok.
ekonomi yönetimi oy kaybına yol açacak her şeyi yapıyor kredi kartı düzenlemesi döviz bazlı yatırımlara yüzde 40 vergi alma yetkisi şimdi de merkez bankası ikinci evi olana vergi getirilsin önerisi getirmiş linkleri iyice kopartacaklar sağ görüşlü olanlar böyle şeyleri servet düşmanlığı olarak algılar böyle devam ederlerse eko büyük fark atacak gibi
Babam sokak kedisi gibi geziyor taksi parasına maaşı yetmez valla abi benim dediğimi en son yapar inşallah hafif kaza olur da öyle atlatır. Ben babamla giderken iki üç kaza atlattım gözü bile görmüyor ama kullanma dediğimde sövüp sapanlar. Ha uzun yol olursa Arabayı yeğen kardeşim birine veriyoruz o şekilde çözüm bulduk sadece şehir içi boş yollarda gidip geliyor. Babama para ver şehir merkezine gitmez otobüs ile gider. Konya'nın şehir merkezine arabayla girenin aklı yoktur ya da sabır küpüdur. 45 dk sürer 1-2 km lik yol. Trafik cezası da garanti park yeri zaten yok orada.
Bugün emlak danışmanlığına başladım babam ve eniştem iki müşterim ek gelir lazım. Eniştenin ev işini çözersem 5 bin ondan alırım. Babamın kira işini çözdüm 2000 yazdım. Babam vizzikliyor vermem diye de kesin verir. Gözlerinin içi gülüyor. Amcam 5 milyonluk evden 7500 alıyor. Babamın 50 yıllık eski bakımsız 1 milyonluk evini 7000 yaptım yeni. Kiracı ile anlaştık duasını alarak.
Yer İmleri