Ben Kaskoya IMM 1 milyon koydurttu mm keþke az fazla verip 2 milyon yaptýrsydý m
Araba kalmadý 1 milyona doðru dürüst, Allah korusun, kimse de alkollü kullanmasýn zaten alkol varsa s.. Týn kimse hiç biþeyini ödemez. Dýþarýda alkol alan 3 lirada taksi parasý versin her koþulda kazadan iyidir. Ben alkollü bi abinin aracýna binmiþtim çok gençken, arkadaþlarla atlattýðýmýz tehlikeyi bildiðim için boþ yapmýyorum o günden sonra tövbekar olduk böyle iþlere...![]()
Þu benim kaðýda 200 tl olacak diyen bi gurup var bakayým ne halt yiyecekler
bir halt olacaðý yok.
ekonomi yönetimi oy kaybýna yol açacak her þeyi yapýyor kredi kartý düzenlemesi döviz bazlý yatýrýmlara yüzde 40 vergi alma yetkisi þimdi de merkez bankasý ikinci evi olana vergi getirilsin önerisi getirmiþ linkleri iyice kopartacaklar sað görüþlü olanlar böyle þeyleri servet düþmanlýðý olarak algýlar böyle devam ederlerse eko büyük fark atacak gibi
Babam sokak kedisi gibi geziyor taksi parasýna maaþý yetmez valla abi benim dediðimi en son yapar inþallah hafif kaza olur da öyle atlatýr. Ben babamla giderken iki üç kaza atlattým gözü bile görmüyor ama kullanma dediðimde sövüp sapanlar. Ha uzun yol olursa Arabayý yeðen kardeþim birine veriyoruz o þekilde çözüm bulduk sadece þehir içi boþ yollarda gidip geliyor. Babama para ver þehir merkezine gitmez otobüs ile gider. Konya'nýn þehir merkezine arabayla girenin aklý yoktur ya da sabýr küpüdur. 45 dk sürer 1-2 km lik yol. Trafik cezasý da garanti park yeri zaten yok orada.
Bugün emlak danýþmanlýðýna baþladým babam ve eniþtem iki müþterim ek gelir lazým. Eniþtenin ev iþini çözersem 5 bin ondan alýrým. Babamýn kira iþini çözdüm 2000 yazdým. Babam vizzikliyor vermem diye de kesin verir. Gözlerinin içi gülüyor. Amcam 5 milyonluk evden 7500 alýyor. Babamýn 50 yýllýk eski bakýmsýz 1 milyonluk evini 7000 yaptým yeni. Kiracý ile anlaþtýk duasýný alarak.
Yer Ýmleri