Originally Posted by
Dr. Who
Böyle bir vizyon sahibi değiller. Kayserili mantığı ben kazanayım kimse kazanmasın. Kocaer, Yükselen Çelik , Ereğli de olumlu haberler pompalanıyor.
Bizimki haber olduğunda ise ya üretim durdurur ya da işler azaldı faaliyete ara veriyorum diye haber verir. Bu şirketteki olumlu haberler başka bir hisse de olsa fiyatı fezaya çıkarırlardı. Uzun zamandır borsadayım işler azaldı üretim durduruyoruz diye saçma sapan haber veren ve bunu ardı sıra yapan başka şirket görmedim. Adamlar çatı GES yapıyor lütfedip 6 ay sonra KAP atıyorlar. Gecikme nedeni ise yatırımcılarımız etkilenmesinmiş.! Bucim de aynı senaryo mevcut. Yenileme yapacağız ama yenileyecek şirket kaçtı, yeniden yenilenmek için anlaştık. Yenileme süresi uzadı. Aynı hikayeler orada da var. Tahtacı ve şirket yönetiminin tek felsefesi var sadece biz kazanalım. Madem öyle çık kottan sadece sen kazan. Bucim ve Cemtaş da yıllardır aynı oyun. Ucuz göster millet gelsin sattığını geri alana kadar fiyatı aşağı baskıla. O yüzden bu yapılanları şikayet ettik ama görmüyorlar, göremiyorlar, görmek istemiyorlar arasında bir yerlerdeler.
Maalesef öyle, ucuz bırakıp ucuz diye girenleri de bıktırıp ucuzdan geri almaktan başka icraat yok, söyleyince de piyasa fiyatlıyor derler, bu enflasyonist ortamda ve de endekste hisse 1 sene önceki fiyatında bile değilse piyasa ne kazandı ki satsın hisseyi arkadaş, Jants 2 günde 2 tavan yaptı, bu da %1 bile yapmıyor.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri